JOULU LÄHESTYY

Joulu saapuu joka vuosi samaan aikaan, mutta jostain syystä se yllättää meidät joka kerta. Moni lahja on hankkimatta vielä aatonaattona ja joulustressi iskee! Ja joka vuosi lahjojen hankinta ystäville ja läheisille, joilla on jo kaikkea, on yhtä haastavaa!

Tänä vuonna voisit hankkia lahjaksi turvallisuutta lisääviä tuotteita. Turvatalkoiden heijastavat tuotteet ovat varmasti jokaisen lahjan saajan mieleen. Laadukkaat turvallisuutta lisäävät tuotteet ovat arkisia käyttötuotteita, joita ei koskaan ole liikaa! Listasimme alle muutamia hyviä lahjaideoita läheisillesi.

TUPSUPIPO JA SORMIKKAAT

Heijastava neulospipo lämmittää mukavasti talvipakkasilla. Pehmeä ja paksu, heijastava tupsupipo sopii useimmille. Neulos on joustinneulosta, eikä varmasti kiristä. Heijastavassa pipossa on musta fleece-vuori ja kaiken kruunaa hurmaava, suuri tupsu!

 

Heijastava lanka on loistava keksintö! Neulostuotteissamme kulkee mukana laadukas heijastava lanka, joka tekee koko tuotteesta heijastavan. Yhteensopivat heijastavat sormikkaat ovat joustavaa, ohutta ja nopeasti kuivuvaa materiaalia.

LAPSILLE HEIJASTAVAT TUMPUT

Lapsille pukinkonttiin ehdoton valinta ovat talven hittituotteet eli heijastavat & vedenpitävät hanskat. Heijastavan ominaisuuden vuoksi hanskat ovat lisäksi vedenpitävät! Nämä pitäisi olla kaikilla!

KOULULAISELLE REPPU

Koululaiselle aina tarpeellinen joululahja on kunnon reppu! Kun koulurepun aamulla muistaa napata mukaan, ei paljon muuta tarvita turvalliseen koulumatkaan. Heijastavassa repussa on heijastavaa kangasta edessä, takana ja sivuilla, joten se tekee käyttäjästään näkyvän joka suuntaan. Useita värejä! Uutuutena maastokuvioinen reppu, jota saatavilla rajoitettu erä!

IHANAA JOULUN ODOTUSTA

Hanki tänä vuonna joululahjat ajoissa, jotta jouluna ehdit keskittyä olennaiseen eli läheisten yhdessäoloon ja joulun sanoman ääreen hiljentymiseen! 

Rauhallista ja turvallista joulun odotusta!