Hauskat ja heijastavat samistelupipot!

Hauskat ja heijastavat samistelupipot!

Hauskat samistelupipot äidille ja tyttärelle, isälle ja pojalle,  bestiksille, sisaruksille tai vaikka mummolle ja vaarille! Erinomainen lahjaidea isänpäiväksi! 

Laajasta printtivalikoimasta löydätte tyyliinne sopivat samistelupipot. Jokaisessa pipossa on laadukas cMe Reflective -heijastava printti. Turvatalkoot on cMe Reflective tuotemerkin ainoa jälleenmyyjä Suomessa.  Marraskuussa ulkona on erityisen pimeää, joten heijastimien tärkeys korostuu entisestään.

Laadukas trikoopipo on materiaaliltaan pehmeää ja laadukasta puuvillatrikoota (260g). Materiaali on joustavaa mutta silti tiivistä ja napakkaa ja se pitää hyvin muotonsa. Pipo on ommeltu kaksinkertaisesta trikoosta ja pipon huippu on 6-osainen, joka takaa kauniin muodon. Materiaali: 95% puuvilla, 5% elastaani

Trikoopipot ovat helppoja varainhankinta-tuotteita. Heijastavuutta on helppo suositella ja jokainen haluaa pitää itsensä lämpimänä. Trendikäs malli ja printit, sekä kiva värimaailma takaavat että jokaiselle löytyy valikoimasta jotain.