Turvallisesti läpi pimeän vuodenajan!

Turvallisesti läpi pimeän vuodenajan!

Heijastavat ja vedenpitävät hanskat

Suomessa syksy ja talvi ovat pimeitä vuodenaikoja, jolloin kuitenkin leikitään ja liikutaan normaaliin tapaan. Näkyvyyttä heikentävät vähenevän auringonvalon määrän lisäksi syksyn sateet ja myrskyt, sumu ja lumisade.

Jokainen meistä haluaa  turvata itsensä ja läheisensä. Turvatalkoot on näkyvästi mukana edistämässä turvallista ulkoilua ja liikkumista. Turvatalkoiden vedenpitävät ja heijastavat hanskat ja käsineet lapselle tai aikuiselle lisäävät turvallisuutta liikkuessa, leikkiessä sekä liikenteessä.

Kyllä, näillä korvaat kurahanskat!

Olemme toppakäsineiden suunnittelussa huomioineet erityisesti myös Etelä-Suomen lumettomat talvet. FULLPROOF-tuotteemme ovat paitsi lämpimiä ja heijastavia, ne ovat myös vedenpitäviä. Nämä toimivat siis myös kurahanskan korvikkeena. Heijastavat topparukkaset pitävät lapsesi lämpimänä, kuivana ja näkyvillä Suomen arvaamattomassa talvessa.  Heijastavat hanskat sopivat lapsille  välikauteen ja talven räntään tai pakkasiin. Satoi sitten vettä tai lunta, lapsellasi on aina hyvä olla! 

cMe Reflective™ takaa erinomaisen heijastavuuden!

Tämän tuotemerkin alta löydät laadukkaita heijastavia asusteita. Turvatalkoot on cMe Reflective tuotemerkin ainoa jälleenmyyjä Suomessa. 

Kaikki heijastavat tuotteemme ovat erittäin laadukkaita ja heijastavat erinomaisesti. Tiesitkö, että vaate- ja asustetuotteille EI ole yleensä mahdollista tai tarpeellista saada heijastavan tuotteen CE-merkintää? Tuotteelle edellytetään standardia vain, jos tuote myydään ns. virallisena henkilösuojaimena. Heijastavat tuotteet ilman CE-merkintää eivät korvaa virallisia henkilösuojaimia. 

Heijastavat hanskat ja heijastavat rukkaset ovat helppoja suositeltavia. Jokainen suomalainen vauvasta vaariin ymmärtää lämpimien sormien ja heijastavuuden merkityksen. Varainhankinta heijastavilla tuotteilla on helppoa ja mukavaa!