Heijastavuudesta trendi

Mitä enemmän heijastat ja näyt pimeällä, niin sitä parempi.

Heijastava pipo - kuka kehtaa?

Ennen oli hieman noloakin pukea se keltainen liivi päälle, mutta onneksi ne ajat ovat menneet. Nykyään kun illalla lähtee lenkille, niin todella monella on heijastavaa päällä. Tietenkin aina löytyy niitä kenellä ei ole yhden yhtäkään heijastavaa pipoa, asustetta tai heijastinta. Ihana huomata, että lapset ovat innoissaan heijastavista tuotteista. Ehkäpä he saisivat jöröimmät aikuisetkin ymmärtämään parastaan?

Heijastavista tuotteista on tullut trendikkäitä

Saatavilla on laidasta laitaan heijastavia tuotteita. Kokoajan tulee lisää ja kysyntä niille kasvaa. Pipojen käyttö on muutenkin lisääntynyt varsinkin teinien joukossa, miksipä se ei samalla voisi olla heijastava.

Luokkakaverit, perheenjäsenet, joukkuetoverit jne. kilpailevat keskenään siitä kuka loistaa eniten. Heijastavat asusteet, kun on todella helppo lisä vaatetukseen. Juurikin pipona, hanskoina, säärystiminä, pantana tai vaikka koruina. Heijastavia korujakin on saapunut markkinoille. Sadekelillä yksi helppo asuste on heijastava sateenvarjo.

Pyöräilijän tärkein ja trendikkäin varuste on pyöräilykypärä, mikseipä kypäräkin voisi olla kokonaan heijastava ja led-valoilla varustettu.

Kenttien arkiset supersankarit

Ketkäs ne onkaan kun eniten palelee treeneissä ja harrastaa muodikkaasti kerrospukeutumista? No, ne kentänlaidalla seisovat äidit ja isät tietenkin. Pipoja ja hanskoja voi joutua pitämään hyvinkin pitkälle kesään, eikä siitä heijastavuudesta silloinkaan haittaa ole näissä asusteissa. Voin vain kuvitella, kun seisot monta tuntia kentän laidalla paikallaan katsoen lapsesi peliä. Siinä voi alkaa hieman palelluttaa, mutta onneksi siihen auttaa oikeanlainen pukeutuminen.

Monilla äideillä on myös tapana lähteä itse kävelylenkille, lapsen treenien ajaksi. Paras varustus silloin on heijastavat asusteet ja heijastinliivi.
Lapsilla on kova peli tai treeni käynnissä, niin heillä virtaa hiki, mutta tietenkin sen päätyttyä on hyvä muistaa laittaa lämpimästi vaatetta päälle. Siihen lisää lämpimän heijastavan pipon ja hanskat sekä heijastimen. Näkyvyys on taattu kun lähtee hallilta, kentältä tai mistä vain illan hämärässä kotia kohti.

Autoilijat kiittää

Autoilijan näkökulmasta kiitän jokaista heijastavaa asustetta ja heijastinta käyttävää ulkoilijaa. Autoilijat ovat mielissään tästä trendistä. Autoilijan mielestä, mitä enemmän loistavuutta sen parempi. Heijastavasta asusteesta voi olla hyötyä autoilijan itsensäkin päällä, kun saavut esim. kaupan parkkipaikalle ja kävelet parkkipaikan poikki sisälle kauppaan. Aina ei osaa huomioida, missä kaikissa tilanteissa on hyvä olla loistava.

Omaa näkyvyyttään voi testailla kaverin kanssa taskulampuilla, kokeilkaa eri matkojen päästä ja eri määrällä heijastimia, heijastavia asusteita. Tärkeää on myös tulla valokeilaan eri kulmista, niin näkee vähän itse miltä näyttää autoilijalle.

Heijastavat vuodenajat

Moni ehkä ajattelee heijastavuutta ja heijastimia vain syksyn trendinä, mutta miettikääs tarkemmin meidän Suomemme vuodenaikoja. Käydään läpi yhdessä jokainen vuodenaika ja mietitään millaisia kelejä meillä täällä on.

Heijastavien tuotteiden SYKSY, aloitetaan helpoimmasta
Kaikki on varmasti samaa mieltä, että tämä on heijastavuuden kulta-aikaa. Jokaisen on pakko loistaa tällöin, koska ulkona on yleensä pimeää ja märkää. Esimerkiksi heijastavat sormikkaat näkyvät kauas niin kävellessä kuin pyöräillessäkin.

TALVELLA lämmintä ja heijastavaa
Tänä talvena ei paljoa ole lunta ja valoisuutta ainakaan täällä eteläisemmässä Suomessa näkynyt, joten heijastimet ja heijastavat asusteet on ollut enemmän kuin tarpeen. Lapissakin vaikka lunta on, niin pimeää on sielläkin. Ovat siis tarpeen talvellakin.

KEVÄÄN ihanat aamu- ja iltahämärät
Kevät ajatellaan aina valoisuuden aikana ja kaikilla on katse jo kesässä, MUTTA aamut ja illat hämärtää keväälläkin. Tämä monilta unohtuu kesän ja auringon odotuksissa.

Helppo KESÄ
Suomessa tuo suvi on kovin lyhyt, illat ja yöt alkavat hämärtää jo heti juhannuksen jälkeen. Tähän kauteen ei ehkä heijastavia pipoja tarvitse? Tai Suomen kesästä ei kylläkään voi olla varma, kannattaa pitää sellainenkin aina laukussa mukana. Kesällä heijastavuutta voisikin tuoda esille esim. koruina.

Heijastavuus on siis KOKO VUODEN juttu.

Loistava tyyppihän on cool. Oletko juuri sinä loistava tyyppi?

Heijastava pipo varainhankinta