Tuotteet jokaisen arkeen 

Helpon varainhankinnan takaa tuotteiden arkisuus. Turvatalkoot-tuotteet ovat arkisia ja näppäriä,joita jokainen joskus elämässään tarvitsee. Tämän vuoksi on helppo lähestyä ostajia ja ostajien on helppo kiinnostua tuotteista. Tuotteet ovat niin kiinnostavia, että teinitkin käyttävät niitä mielellään. Turvatalkoot-kevätkuvasto pitää sisällään koko valikoimamme, yksissä kansissa. Helppo katsoa, mitähän sitä tilaisi HYVÄN asian puolesta. Olisiko loistava valinta vaikka kestävä lasinen juomapullo, herkulliset & terveelliset raakapatukat tai hampaita suojaavat xylitol-tikkarit?  

Tuottoisa varainhankinta 

Turvatalkoot-tuotteissa tuotto on selkeä ja helppo! Jokaisesta myydystä tuotteesta (hinnasta riippumatta) ryhmä tienaa 5€. 5€ palkkio mahdollistaa ryhmälle tuottoisan palkkion ja pienempikin ryhmä saa kerättyä itselleen mukavan summan tavoitettaan varten.  

Enää ei tarvitse vaivalla leipoa mokkapaloja, helppous on meille tärkeää 

Olet sitten ryhmänjohtaja tai myyjä niin olemme tehneet kaikkemme, että kampanja olisi teille mahdollisimman helppo toteuttaa.  

Ryhmänjohtaja saa meiltä koko kampanjan ajan kaiken tuen tarvittaessa. Uudistimme varainhankinnan, nyt sen voi toteuttaa kokonaan verkossa. Ryhmänjohtaja luo asiakkuuden ja saa suosituskoodin. Palkkion edellytyksenä on, että tilausvaiheessa ostaja lisää kassalla SUOSITUSKOODIN. Tilaukset maksetaan kassalla tilauksenteon yhteydessä. Ryhmänjohtaja vastaa kampanjan päättämisestä. Kun kampanjan päättymisestä on ilmoitettu meille, toimitamme heti yhteistilauksenne ja aktivoimme palkkionne maksun. Ryhmänjohtaja pystyy myös tilillään seuraamaan reaaliaikaisesti tilausten määrää ja palkkion määrää. Ostaja pystyy myös valitsemaan itse toimitustavan ostaessaan, joko yhteistoimituksen mukana tai postimaksuilla kotiin. Katso toimitusehdot.

Lähetämme teille myös paperiset esitteet postissa ja voitte toteuttaa varainhankintaa myös vanhalla kasvotusten myymistavalla.

Kannattaa mainostaa tavoitettanne ostajille, silloin he tietävät mihin tarkoitukseen rahat menevät. Olemme tehneet kampanjan markkinointia helpottamaan teille kuvapankin.

Kampanjan jälkeen pyrimme toimittamaan tilaukset 1-3pvän kuluessa kotiovellesi. Kannattaa 

Myyjä saa helpon ja selkeän myyjän ohjeen, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Ryhmänjohtaja jakaa myyjille suosituskoodin, jota jaetaan ostajille. Heille pitää painottaa koodin kirjoituksen tärkeyttä tilatessa, että saatte palkkion. Kannattaa myös hyödyntää paperista esitettä myynnissänne.

Varainhankinta jääkiekko

Loistavat kaupanpäälliset 

Turvatalkoot-varainhankinta tuo iloa niin ostajalle kuin myyjälle! Mitä enemmän myyjä myy tuotteita, sitä useamman tuotteen kesken hän voi valita haluamansa lahjatuotteen. Nyt keväällä onkin aika mageita lahjatuotteita tarjolla! Myyjä myy yli 5 tuotetta, hän saa heijastavan pehmomaskotin. Myydessään yli 10 tuottetta, hän saa ekologiset, kierrätysmateriaalista valmistetut salaatinottimet. +15 tuotetta, pääsee myyjä nauttimaan bambuisesta kulhosta. +25 tuotetta, hän saa betonisen ruukun, jossa on 3 puista jalkaa. Tietenkin, esim. Myydessään +25 tuotetta myyjä saa valita, minkä tahansa näistä tuotteista itselleen.  

Ryhmä, joka myy yhteensä yli 300 tuotetta saa 200€ BONUKSEN! Aika huimaa, eikö?  

Yhtenä valttikorttina meillä on NOPEUS 

Myyntijakson/kampanjanne päätyttyä toimitamme tuotteet teille 1-3vrk:n sisällä, ryhmänvetäjän kotiovelle ellei asiakkaanne ole tilanneet tuotteita itselleen koti-ovelle valmiiksi. Riippuen vähän, niin saatte jaettua tuotteet kampanjan päätyttyä n. 1 viikon sisällä ostajille!  

 

Koska teidän ryhmälle sopii? 

Turvatalkoot-varainhankinnan voitte aloittaa juuri silloin kun teille sopii parhaiten. Vaikka teillä on käytännössä jatkuva mahdollisuus kampanjointiin, suosittelemme malttia: kukaan ei jaksa jatkuvasti ostaa eikä myydä. On tärkeää 1.) määritellä kampanjan alku ja loppu ryhmälle sekä 2.) pitää kampanja-aika lyhyenä (esim. 3 vko). Jos kampanja-aika on kovin pitkä, saattaa myynti unohtua helposti. Lyhyessä kampanjassa on pieni painostus myydä kokoajan päällänsä. Toki jokainen ryhmä tietää itse, mikä on juuri teidän ryhmälle paras vaihtoehto.  

 

Aloitatteko heti helpon varainhankinnan Turvatalkoot-tuotteilla?