HELPPOA VARAINHANKINTAA!

Turvatalkoot Varainhankinta on suosittu tapa kerätä varoja joukkueelle, luokalle tai yhdistykselle. Ryhmällänne on tavoite. Ehkä se on luokkaretki tai kisamatka? Ehkä haluatte hankkia kisapaidat tai uuden tatamin? Turvatalkoot-varainhankinnalla pääsette tavoitteeseenne helpommin ja nopeammin.

Hyviä ja huonoja kokemuksia varainhankinnasta

Varainhankinnasta on monenlaisia kokemuksia. On erilaisia toimijoita, erilaisia ryhmänjohtajia, erilaisia ryhmiä ja erilaisia suositeltavia tuotteita.Kannattaa valita sellainen kumppani, jonka tuotteisiin ryhmänne uskoo. Suosittelu on helpompaa, kun myytävät tuotteet ovat linjassa oman arvomaailmanne kanssa ja pystytte helposti näkemään, kuinka läheisenne ja verkostonne voisivat hyötyä näistä tuotteista.

Turvatalkoot-tuotteiston kaikki tuotteet heijastavat tai loistavat (LED-tuotteet) tai ovat terveellisiä ja kestäviä.Tällaisia arjen tuotteita on helppo suositella.

Turvatalkoot on uusi kotimainen toimija jolla on hyvät laadukkaat tuotteet, ripeä palvelu, selkeä ostoprosessi ja helppo sekä nopea toimitus.

Kuinka varainhankinta toimii?

Huolimatta tavoitteestanne, voitte ottaa joko pieniä tai suuria askeleita tavoitteitanne kohti.

Käytännössä prosessimme on hyvin yksinkertainen. Vastuuhenkilö luo asiakkuuden ja saa suosituskoodin. Palkkion edellytyksenä on, että tilausvaiheessa ostaja lisää kassalla SUOSITUSKOODIN. Tilaukset maksetaan kassalla tilauksenteon yhteydessä. Ryhmänjohtaja vastaa kampanjan päättämisestä. Kun kampanjan päättymisestä on ilmoitettu meille, toimitamme heti yhteistilauksenne ja aktivoimme palkkionne maksun. Ryhmänjohtaja pystyy myös tilillään seuraamaan reaaliaikaisesti tilausten määrää ja palkkion määrää. Ostaja pystyy myös valitsemaan itse toimitustavan ostaessaan, joko yhteistoimituksen mukana tai postimaksuilla kotiin. Katso toimitusehdot.

Jokainen vanhempi myy omille kontakteilleen tuotteita ja suosittelua kannattaa hieman suunnitella. Kenelle voisi suositella: läheiset, naapurit, ystävät, työkaverit,yhdistykset, sosiaalisen median kontaktit jne? Turvatalkoot-tuotteet ovat kiinnostavia ja sopivat useimmille: lapsiperheet, ulkoilijat, koiraharrastajat, puistoilijat, työmatkaajat jne.

Hyvä palkkio ryhmällenne

Turvatalkoot tarjoaa ryhmällenne hyvän tuoton ryhmällenne. Jokaisesta myydystä tuotteesta ryhmä saa 5€. Lisäksi tarjoamme erilaisia kannustimia, kaupanpäällisiä myyjälle.

Yhdistävä varainkeruu

Varainkeruu on parhaimmillaan ryhmää yhdistävä toimintatapa. Onnistunut varainhankinta korostaa yhteistä tavoitettanne ja yhteenkuuluvuuttanne, tavoitteen saavuttaminen tuo lisäetua ryhmällenne.

On selvää, että varainkeruu edellyttää vanhemmilta aktiivisuutta. On myös hyvä ymmärtää, ettei kaikilla vanhemmilla ole mahdollisuutta osallistua aina ja monenlaisiin kampanjoihin. Siksikin varainhankinnan kumppani kannattaa valita huolella.

Oletteko jo aloittamassa?

Käykää luomassa itselenne asiakkuus ja aloittakaa myynti.

 

Helppo varainhankinta