Perinteisesti luokkaretket ja leirikoulut ovat niitä koulunkäynnin huippuhetkiä, jotka jäävät mieleen aikuisuuteen asti.

Helppo varainhankinta koululuokille

Koululuokka on aina suuri ryhmä ja kerättävä tavoite on aina taloudellinen ponnistus. Näiden tavoitteiden eteen tehdään kovasti töitä, yhdessä ja tiiminä. Luokan vanhemmat ohjaavat ja vastaavat erilaisista varainhankinta-projekteista: diskoista, myyntikampanjoista, inventaari-illoista jne.

Yhteiset talkoot

Talkootyöllä kerätään usein osa varoista: kun jokainen osallistuu vähän, saadaan varojen kerääminen hyvälle mallille. Hyviä talkookohteita ovat esimerkiksi myyjäiset, kahvilat sekä yritysten tarjoamat keikkaluonoiset talkoomahdollisuudet: inventaarit, järjestysmiestyö, varaastotyö tai vaikka tuolien asettaminen jäähalliin ennen konserttia. Keinot on monet!

Turvatalkoot-varainhankinta auttaa luokkaa keräämään rahaa yhteistä tavoitetta varten. Heijastavuuteen, turvallisuuteen ja terveellisyyteen keskittyvät tuotteet ovat hinnaltaan edullia ja niitä on todella helppo myydä. Turvatalkoot-tuotteiden ostaminen ja myyminen on helppoa ja varainhankinnan tavoitteet täyttyvät kuin itsestään!

Varainhankinnan palkkio

Ryhmä saa mukavan 5 euron siivun kaikista myymistään tuotteista. Tuotteiden myyntihinnat ovat edullisia, alkaen 15 euroa, joten kynnys ostaa varainhankinnan tuotteita on matala ja mahdollisimman moni pääsee antamaan tukensa luokallenne.

Varainhankinnan myynnillinen osuus on toisille helpompaa kuin toisille. Tärkeää onkin, että tarjolla on molempia vaihtoehtoja – talkootyötä ja myyntiä. Näin useampi ryhmän jäsen todennäköisesti pystyy osallistumaan yhteiseen hyvään.

Miksi Turvatalkoot?

  • Tuotteiden myynti on helppoa verkkokaupan avulla.
  • Esitteet on helppo viedä työpaikalle ja myyntiä syntyy vaikket itse olisi juuri paikalla.
  • Kiinnostavat, arkiset tuotteet ovat helppoja ostettavia.
  • Turvallisuuteen liittyviä tuotteita on mukava ostaa läheisille.
  • Hyvä tuotto luokallenne!
  • Tuotteet sopivat myös lahjaksi.
  • Tilaa ensin ja maksa myöhemmin.

Varainhankinta koululuokille