Varainhankintaa tekevät joukkueet, koululuokat ja erilaiset ryhmät. Jokaisella heistä on oma yhteinen tavoitteensa mihin rahaa keräävät. Lähdettekö mahdollistamaan tavoitteitanne meidän kanssa? Olemme listanneet tähän asioita, miksi valita juuri TURVATALKOOT varainhankinnan kumppaniksi.

Tuottoisa asenne ja hyvä markkinointi

Varainhankinta kampanjaan kannattaa lähteä jo sillä asenteella, että myymme näitä tuotteita hyvän asian puolesta. Ryhmän jokaiselle myyjälle voi korostaa tätä, kun lähtevät myymään:

Myymme näitä yhteisen tavoitteen vuoksi.
Näistä saaduilla tuotoilla joukkueemme
pääsee kisamatkalle ulkomaille.

Suosittelu somessa

Tee suunnitelma varainhankintakampanjan markkinoinnista jo etukäteen. Ehkä teille sopii laittaa mainos ryhmänne kotisivuille? Ehkä teette sosiaaliseen mediaan tiedotteita varainhankintakampanjasta? Ehkä myyjänne voivat helpommin jakaa ryhmänne julkaisua?
Joukkueemme Maxit myy Turvatalkoot-tuotteita, jotka ovat heijastavia & laadukkaita. Tavoitteenamme on kerätä varat Italian kisamatkaan ensi talvena. Tilaamalla tuotteita, tuet tavoitettamme! Tutustu tuotteisiin ja käy ostamassa tuotteet https://turvatalkoot.myshopify.com/collections/all ja KÄYTÄ SUOSITUSKOODIAMME "HILKKA". Näin saamme palkkion ostoksestasi. Jos et tällä kertaa itse pysty osallistumaan, arvostamme jos voit jakaa tämän viestin eteenpäin.

Vaivaton lähiverkosto

Myös on hyvä miettiä kenelle lähtee ihan myymään kasvokkain. Kokeileeko ihan vanhaa kunnon ovelta ovelle myymistä naapurustossa, sukulaiset kannattaa hyödyntää, sekä vanhempien työpaikat.

Tutustu tuotteisiin

Yksi tärkeä asia on tutustua myytäviin tuotteisiin ja harjoitella, mitä niistä aikoo sanoa mahdolliselle ostajaehdokkaalle. Asia pitää esittää selkeästi ja lyhyesti. Pitää myös osata ohjata ostajaehdokas oikeaan paikkaan esim. nettisivut jos hän haluaa tutustua paremmin. Itsensä esittely on myös tärkeää, mikä joukkue/ryhmä ja se mihin juuri te keräätte rahaa eli tavoite.

Loistavat palkkiot

Turvatalkoot-varainhankinnassa kannattavuutta lisää hyvät palkkiot, mutta meiltä ei tarvitse myöskään ostaa mitään varastoa valmiiksi. Joukkue myy ensin ja tekee ostot niiden mukaan meille. Tuotepalkkio on 5€ jokaisesta myydystä tuotteesta. Jos myyn 12 tuotetta, tiedän joukkueen ansainneen 60 euroa. 

Yli 1000€ tuotot eivät ole meillä harvinaisia.

200€ Bonus

Tarjoamme erinomaisen myyntibonuksen ryhmällenne. Kun myytte yhdessä yli 300 tuotetta, saatte 200€ extraa. Eikö kuulostakkin loistavalta?

 

Helppo tilaus

Tilaukset/ostot tehdään suoraan verkkokaupassamme. UUTTA! Ei enää hankalia raha-asioita. Niin myyjät kuin ostajatkin voivat maksaa tilauksensa suoraan verkossa ja ryhmän palkkio maksetaan heti kampanjan päätyttyä. Käytössä on monipuoliset maksutavat: verkkopankki, kortit, lasku ja osamaksu

Myyntijaksot

Myyntijakson voi varata juuri teille sopivaan ajankohtaan. Voitte aloittaa ja lopettaa, koska haluatte. Vaikka teillä on käytännössä jatkuva mahdollisuus kampanjointiin, suosittelemme malttia: kukaan ei jaksa jatkuvasti ostaa eikä myydä. On tärkeää 1.) määritellä kampanjan alku ja loppu ryhmälle sekä 2.) pitää kampanja-aika lyhyenä (esim. 3 vko). Sinun tehtäväsi on tiedottaa myyjiä kampanjan pituudesta.

Ryhmän koko

Usein kysytään, onko meillä minimi ryhmän kokoa. Vastaus on EI. Pienenkin ryhmän kannattaa lähteä myymään, sillä kaikki tuottohan on teille kotiin päin. Aiemmin mainitulla hyvällä markkinoinnilla on tässäkin merkitystä.

 

Apuja myynnintueksi

Turvatalkoot-sivuilta löytyy hyvä tietopaketti, sähköisessä muodossa esitteet (helppo jakaa vaikka sähköpostitse), ohjeet myyjille, ohjeet tiimin vetäjälle. Tietopaketista löytyy vastaukset melkein kaikkiin heräämiin kysymyksiisi. Näitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Iloinen asiakaspalvelutiimimme myös vastailee mielellään mieltänne askarruttaviin kysymyksiin. Esitteiden mukana tulee n. 50€ arvoinen tuotepaketti, joka pitää sisällään meidän tuotteita. Tätäkin voi hyödyntää myynnissä.

Varainhankinta kannattaa

Kehittyvä yritys

Turvatalkoot kehittää toimintaansa jatkuvasti. Palaute on meille kultaakin arvokkaampaa, jotta saamme tietää mikä teidän mielestänne toimii ja mikä ei. Tarkoituksemme on myös hioa valikoimaamme jatkuvasti paremmaksi, jotta saatte entistä helpommin parempia myyntituottoja.

Sydämen asialla

Meille on tärkeää päästä auttamaan lapsia ja nuoria tavoitteissaan sekä unelmissaan rakkaan harrastuksen parissa. Meille on tärkeää myös turvallisuus ja terveellisyys, näitä haluammekin tuoda tarjolle. Turvatalkoot-tiimi koostuu äideistä, joilla on kokemusta varainhankinnasta joko oman harrastuksen tai lapsien harrastusten kautta. Tiedämme siis kuinka tärkeää varainhankinta on. Mekin arvostamme sujuvuutta ja helppoutta.