Kerää rahaa yhteiseen tavoitteeseen

Kerää rahaa yhteiseen tavoitteeseen

Keräättekö rahaa koululuokalle, urheilujoukkueelle tai järjestölle? Tarjoamme helppoja, turvallisuutta lisääviä tuotteita - hyvällä tuotolla. Turvatalkoot-tuotteilla onnistutte!

Kerää rahaa - helposti

Onhan se aina ponnistus! Muutaman viikon myyntityö. Iso joukko vanhempia, joista jokainen tekee muutaman talkootunnin myynnin eteen. Yhdessä onnistutte!

 

Varainhankintaa heijastavilla asusteilla

Kun ostajat saavat hyviä arjen käyttötuotteita, on varainhankinta helpompaa. Turvallisuus lisääntyy kun autoilijat heijastavien pipojen, hanskojen, kaulatuubien ja heijastavien muiden tuotteiden ansioista näkevät ulkonaliikkujat paremmin. Isovanhemmat ja sukulaiset pääsevät tukemaan koululaisten ja nuorten arkea mielekkäällä tavalla.

Onnistuneessa varainhankintakampanjassa kaikki voittavat. Oletko miettinyt, kuinka monta pipoa, hanskaa ja heijastinta perheessä kuluu vuosittain? Kaikissa Turvatalkoot-tuotteissa on heijastava tai loistava ominaisuus. Parannetaan samlla liikenneturvallisuutta, sillä hämärässä autolijan näkyvyys on rajallinen. Erityisesti pimeällä liikkuvat pienet lapset, jalankulkijat ja pyöräilijät on melko mahdolon huomata ilman heijastavia tuotteita.

Lyhyt kampanja on tehokkain

Keräämällä rahaa ryhmällenne Turvatalkoot varainhankinnan avulla, otatte askeleita kohti tavoitettanne. Lyhyt kampanja kerran sesongissa toimii parhaiten - myyjät jaksavat myydä ja ostajat ostaa.

No entä se teini sitten?

Nuoriso on oma lajinsa, myönnetään! En suostu, en halua, eikä muuten kiinnosta. Kaikki teinien vanhemmat tietävät mikä vääntö on siitä, laitetaanko heijastimia vaatteisiin vai ei. Turvatalkoot-tuotteet ovat paitsi hyödyllisiä, myös trendikkäitä ja kiinnostavia.

Alla video nuorten suosikkituotteesta, LED-kengännauhoista.