Kotitreenit poikkeustilanteessa

Kotitreenit poikkeustilanteessa

Lapsilla virtaa riittää varmasti, kun sitä ei päästä purkamaan kavereiden kanssa ja harrastuksissa. Liikunta pitää lapsen hyvällä tuulella. Onnistumisia voidaan kerätä monella tapaa myös nyt poikkeustilanteessa. Varsinkin paljon liikkumaan tottuneille lapsille tämä aika tuo haasteita.

Onneksi on kevät ja aurinko, niin ulkona on mahdollista toteuttaa monta kivaa juttua!

Kotitreeni voi olla superkivaa!

Parkour Akatemia on julkaissut poikkeustilan aikana runsaasti harjoitusvideoita, joita voi toteuttaa kotona. Sisällä ja ulkona tehtäviä pieniä treenejä voi tehdä aikuisen kanssa tai ihan itsekseen.

Kotona voi sisälläkin tehdä monia mukavia juttuja, tässä meidän suosikkipoimintamme. Sohvapöytä ei ole enää entisensä!

Monet seurat, kuten Pelicans SB, tarjoaa nyt poikkeustilanteessa todella kivoja ideoita kotitreeneihin. Oletko jo katsonut, mitä Youtubesta löytyy oman seurasi kohdalta? Tässä ideaa säbätreeniin, jonka voit toteuttaa helposti vaikka ulkona.

Lähipuistosta, kentältä tai vaikka omalta pihalta löytyy helposti alue, jossa voit treenata jalkanäppäryyttä vaikka pujottelemalla. Pujottelutörpöiksi käyvät vaikka juomapullot tai kivenlohkareet. Tässä NoPSin ketteryysvideo:

Lopuksi vielä paras vinkki

Mitä jos kuvaisit oman treenivideosi? Puhelimella saat helposti kuvattua oman temppusi tai ideasi. Voit haastaa kavereita tekemään saman ja ehkä he innostuvat haastamaan sinut.

Siirry ostoksille!