Kyseenalainen varainhankinta - makeiset loopissa

Kyseenalainen varainhankinta - makeiset loopissa

Onko sokeri kuningas vai jokeri?

Tuntuuko, että sokeria tulee ovista ja ikkunoista? Tänä päivänä sokerin tulvaa on vaikea vanhempiankaan kokonaan vastustaa, sillä aina on kaverisynttärit tai jokin tapahtuma, jossa herkkujen syöminen on keskiössä. Varainhankinnassa lakritsit, suklaat ja keksit ovat tyypillisiä tuotteita. Myyjäisissä ja kentänlaidalla rehottaa mokkapalakulttuuri, johon on vaikea olla osallistumatta.

Moni vanhempi on tietoinen sokerin ja lisäaineiden vaikutuksista terveyteen; lihomiseen, hampaiden reikiintymiseen mutta myös lapsen tunne-elämään sekä mieleen. Aktiiviliikunnan tehot menevät harakoille, jos karkkeja ja sipsejä ahmitaan sitten muu aika.

Varainhankinta keksit

Mikä makeisten myynnissä mättää?

Mokkapalakulttuuri on monelle kauhistus ja välttämätön paha urheilutapahtumissa. Monet joukkueet ovat jo kieltäneet makeiset kisamatkoilla. Päiväkodit ja koululuokatkin yrittävät päästä eroon erilaisista herkkupäivistä. Onko joukkueelle tai luokalle mielekästä myydä makeisia tai muita herkkuja varainhankintana?

Varainhankinnan vaihtoehtoja

Herkkumyynnille on useita vaihtoehtoja. Esimerkiksi Turvatalkoot-tuotemyynnillä ryhmänne voi hyvillä mielin suositella lähipiirilleen turvallisuutta ja terveellisyyttä lisääviä tuotteita.

Varainhankinta makeiset