Paras hankinta juuri nyt! - Vedenkestävät ja heijastavat hanskat!

Paras hankinta juuri nyt! - Vedenkestävät ja heijastavat hanskat!

UUTTA! VEDENKESTÄVÄT JA HEIJASTAVAT HANSKAT

Jokainen vanhempi on varmasti joskus tuskaillut pienten lasten vaatevalintojen kanssa. Eritoten syksyllä, kun ulkona on pimeää ja sää vaihtelee pakkasesta kurakeliin kunnollisten ulkovarusteiden merkitys korostuu. Pimeällä säällä pitäisi saada lapsi näkyväksi muille tiellä liikkujille ja ratkaista myös jatkuvasti märkien hanskojen haaste! Pitäisikö laittaa kouluun/tarhaan mukaan riittävä määrä vaihtohanskoja, kurahanskat ja lisäksi sormikkaat? Kuulostaa hankalalta. Entäpä jatkuvasti hukkuvat heijastimet ja heijastinliivit, joita ei kukaan löydä aamukiireessä?

Turvatalkoilla on helpottava ratkaisu lapsiperheen arkeen! Turvatalkoiden heijastavat ja vedenpitävät toppahanskat ovat kokonaan heijastavat, joten lapsi näkyy mainiosti muille tiellä liikkujille. Vedenpitävä kangas mahdollistaa myös lasten suosimat kuraleikit ja toppavuori pitää sormet lämpiminä myös pakkasilla.

Toppahanskat ovat lisäksi tyylikkäät ja mukavat käyttää.

Tutustu myös muihin Turvatalkoiden heijastaviin tuotteisiin, verkkokaupassa kattava valikoima pipoja, myssyjä, tuubihuiveja ja reppuja.

VAIVATONTA VARAINHANKINTAA

Turvatalkoot -tuotteita voit tilata suoraan kotiisi verkkokaupasta tai voit lähteä mukaan varainhankintaan. Varainhankinta seuroille, luokille ja joukkueille on hyvä tapa kerätä rahaa yhteiseen hyvään ja samalla myös mahdollistaa näiden suosittujen tuotteiden päätymisen omalle lähipiirille.

Turvatalkoiden tuotteet ovat huolella valittuja, joten niitä on helppo myydä ja suositella. Kiinnostavilla tuotteilla myynti syntyy kuin itsestään. Turvatalkoot varainhankinnasta tekee entistäkin mielenkiintoisempaa huippuhyvät palkkiot, bonukset sekä kaupanpäälliset.

Pidetään huolta toisistamme! ❤