Turvatalkoot Varainkeruu

Turvatalkoot on uusi kotimainen varainhankintaan erikoistunut toimija. Ajatus sai aikansa kahden äidin omista varainhankintakokemuksista niin urheiluseurojen varainhankinnan parissa kuin koululuokkien ja päiväkotienkin. Heräsi halu tehdä asiat paremmin. Halusimme tuoda markkinoille arkea helpottavia varainkeruu tuotteita jotka lisäävät turvallisuutta, mahdollistavat ryhmille helpon myyntiprosessin ja erinomaisen tuoton.

 

Heijastavat Tuotteet

Varainhankinta-heijastavat

Koko perheelle suunnattu heijastavien tuotteiden valikoima on suunniteltu helposti myytäviksi paketeiksi, joilla voit kerätä rahaa joukkueen tai koululuokan tarpeisiin. Mukana on myös tuotteita, joista lapset ja nuoret saattavat innostua kovastikin - kuten trendikkäät pipot ja LED-kengännauhat.

Turvatalkoot heijastavia tuotteita ovat mm:

  • Pipot, pannat ja tuubihuivit
  • Hanskat ja sormikkaat
  • Kengännauhat
  • Erilaiset heijastimet
  • Vaatteisiin kiinnitettävät valaisevat LED-vetimet

 

Varainkeruuta helpolla prosessilla

Varainhankinnan hankaluutena olemme aina pitäneet varsinaisen tilausprosessin ja tuotejakelun mutkikkuutta. Halusimme tehdä parannuksia tähän siten, että tuotteet ovat edelleen helppo myydä sekä ryhmän vastuuhenkilöt eivät olisi aivan solmussa tuotteiden saapuessa. Olemme kehittäneet omaa prosessiamme seuraavasti:

  1. VARAINHANKINTA VERKOSSA. Nyt varainhankinnan voi toteuttaa kokonaan verkossa, vaikka täysin paperittomana.

  2. Helpoin tilausprosessi ikinä! Ei enää hankalia raha-asioita. Niin myyjät kuin ostajatkin voivat maksaa tilauksensa suoraan verkossa ja ryhmän palkkio maksetaan heti kampanjan päätyttyä. 

  3. Vaivaton toimitus! Varainhankinnan tilaukset voidaan tilata nyt suoraan kotiovelle. Toimitamme edelleen myös ryhmän yhteistoimituksia veloituksetta mutta vaihtoehtona tarjoamme postituksen.

 

Oletko mukana varainkeruu-hankkeessa?