Vaihtelua varainhankintaan? Turvatalkoot tarjoaa varainhankinnan avuksi heijastavia asusteita. Nämä sopivat joka kotiin arjen iloksi ja turvaksi!

Varainhankinta on helppoa arkisilla tuotteilla

Päiväkodit, koululuokat ja urheiluseurat keräävät rahaa toimintaansa myymällä erilaisia tuotteita, kuten perinteinen saippua- ja pesuainemyynti. Ajatus on hyvä, näitähän kaikki joka tapauksessa ostavat. Kun pari lavaa pesuaineita toimitetaan vastuuhenkilön ovelle, saattaa hymy hyytyä. Raskaille pulloille ja kanistereille on onneksi vaihtoehtoja.

Heijastavat asusteet ovat kiinnostavia, lisäävät turvallisuutta ja perheet hankkivat näitä jatkuvasti. Oletko koskaan miettinyt montako pipoa ja hanskaparia lapsiperheessä on? Monessa kodissa etsitään syksyisin kaapeista heijastimia ja kinataan nuorten kanssa niiden käytöstä. Turvatalkoot tuotteissa on heijastava pinta valmiina, joten tämä asia helpottuu. Vanhemmilla on turvallisempi mieli laittaa lapset hämärässä koulutielle. Autoilijat myös kiittävät, kun näkevät lapset paremmin liikenteessä! Yhdessä luomme turvallisemman ympäristön kaikille!

Turvatalkoot toimittaa tuotteet joko yhteistilauksena ryhmänjohtajalle tai suoraan tilaajalle itselleen. Yhteistilauksenkin tuotteet pakataan kätevästi tilauskittain, jotta edelleenjakelu on mahdollisimman helppoa. Varainhankinta ei siis edellytä kohtuuttomia kanistereita tai suuri eriä. Turvatalkoot-varainhankinnassa ei ole minimitilausmäärää!

Tarpeellinen varainhankinta

Varainhankinnan myyntituotoilla mahdollistetaan luokkaretket, pelireissut ja välinehankinnat. Yhteinen kerätty rahapotti helpottaa yksittäisen perheen menoja, että kaikkea ei tarvitse itse omasta pussista kustantaa. Vähävaraisemmatkin lapset ja nuoret pääsevät mukaan harrastustoimintaan ja luokkaretkille. Isovanhemmat, sukulaiset, kummit ja tuttavat pääsevät tukemaan lapsen ja nuoren aktiivielämää.

Mitä kaikkea olette jo kokeilleet?

On paljon erilaisia hyviä tuotteita; pesuaineita, vessapaperia, sukkia, keksejä. Moni kuitenkin kaipaa vaihtelua myyntitarjoamaan. Turvatalkoot on uusi kotimainen toimija jonka tuotteet vastaavat tähän kysyntään sekä perheiden tarpeisiin.

Kaksi äitiä perusti Turvatalkoot koska halusivat tarjota markkinoille arkisia käyttötuotteita, joissa on turvallisuusominaisuus mukana. He itse ovat myyneet lastensa koululuokkien ja urheilujoukkueiden hyväksi monenmoista tavaraa ja halusivat tuoda markkinoille uudenlaisen selkeän valikoiman. Uusia tuotteita on kiva vanhempien myydä – Turvatalkoot valikoimaa ei muilla ole, joten myyminen on mielekkäämpää ja helpompaa.

Myyntitavoitteissa on helpompi onnistua, kun myyntiartikkelit ovat tarpeellisia, laadukkaita ja helppo ostaa!

Katso Turvatalkoot valikoima ja ota yhteyttä! Autamme teidän tiimin alkuun niin että pääsette tavoitteeseenne!

  • Varainhankina pesuaineet

Avainsanoja: pesuainemyynti, varainhankinta pesuaineet