KATSEET ETEENPÄIN

Kohta saamme kääntää katseet tulevaan vuoteen 2021 ja sen mahdollisuuksiin. Huolimatta siitä, että Mad Max -elokuva sijoittuu nimenomaan 2021, me Turvatalkoilla odotamme uutta kautta valoisin mielin ja innostuneena. 

Vuosi 2020 on ollut monella tapaa haastava jokaiselle. Varsinkin monilta perheiltä, urheiluseuroilta sekä harrasteryhmiltä vallitseva koronakriisi on vaatinut paljon sopeutumista ja uhrauksia.

Monet perheet ovat tiukoilla koronakriisin aiheuttaman taloudellisen tilanteen vuoksi. Erityisesti nyt on tärkeää turvata lapsille tasavertainen mahdollisuus osallistua ja harrastaa. Varainhankinta on nyt tärkeämpää kuin koskaan aiemmin! Kun yhteinen kassa on kunnossa, voidaan parhaimmillaan tukea kaikkien ryhmäläisten harrastustoimintaa siten, ettei kukaan lapsista jää raha-asioiden vuoksi ulkopuolelle.

VARAINHANKINTAA ETÄNÄ 

Turvatalkoot tarjoaa nykyaikaisen tavan toteuttaa varainhankintaa. Elämme nykyään monimuotoisemmassa maailmassa kuin koskaan aiemmin ja vallitseva kriisi haastaa löytämään uusia toimintamalleja totuttujen tilalle.

Verkossa toimiva varainhankinta mahdollistaa ryhmän yhteisen kassan kartuttamisen myös nyt koronakriisin aikana. Kun tapaamiset ja kokoontumiset on kielletty ja ihmisten tulee välttää kanssakäymistä mahdollisimman paljon, toteutetaan varainhankinta nyt kokonaan verkossa. Tilaaminen ja maksaminen onnistuu myös helposti verkossa. Toimitukset onnistuvat vaikka suoraan kotiovelle!

Karsimme varainhankinnasta paljon turhia vaiheita ja turhaa työtä. Yksinkertaistimme tilausprosessia ja nopeutimme toimitusprosessia. Oikaisimme hankalia tilitys ja rahankeräysmalleja, poistimme varainhankinnasta paljon riskejä. Olemme tehneet varainhankinnasta todella vaivatonta ja sujuvaa.

TAMMIKUUSSA 100€ ARVOINEN HERKKUBONUS

Tammikuussa mahtava bonus ryhmällenne! Kun toteutatte varainhankinnan aloituksen tammikuussa, ryhmänne saa huikean 100€  herkkubonuksen, joka lähetetään yhteistoimituksen mukana kaikille ryhmille, jotka ovat aloittaneet varainhankinnan tammikuun 2021 aikana ja myyneet kampanjassa vähintään 50 tuotetta.

Katseet eteenpäin tulevaan vuoteen ja uusiin haasteisiin! Turvatalkoot -varainhankinta voi auttaa ryhmäänne unelmien ja tavoitteiden toteuttamisessa!