Koronan vaikutus varainhankintaan

Monet perheet ovat tiukilla koronaviruksen aiheuttaman taloudellisen tilanteen vuoksi. Erityisesti nyt on tärkeää turvata lapsille tasavertainen mahdollisuus osallistua ja harrastaa. Varainhankinta on nyt tärkeämpää kuin koskaan!

Pysytään liikkeellä – ainakin kuvainnollisesti. On tärkeää näyttää lapsille esimerkillämme, kuinka tämänkaltaiseen kriisiin kohdatessa ei alkusäikähdyksen jälkeen tarvitse lamaantua. Monia arkisia asioita voidaan edelleen toteuttaa yhdessä ja erikseen. Kaverin kanssa voi edelleen käydä pyöräilemässä. Kotona voidaan tehdä monia mukavia asioita aina siivoamisesta ruoanlaittoon. Omassa lajissaan voi keskittyä vaikka kestävyyden tai lihasvoiman vahvistamiseen. Kavereiden kanssa voidaan virtuaalisesti vertailla treenipäiväkirjoja tai läksyjen sujumista.

Korona kriisi - lapset

Varainhankinnan tarve on edelleen olemassa

Varainhankintaakaan ei tarvitse, eikä voi unohtaa. Kun tulee aika palata jälleen kentille, saleille, jäälle ja koulun penkille, on mukava jatkaa harrastuksia kun yhteinen kassa ei olekaan tyhjä.

Tämän kriisin aikana todella monet vanhemmat ovat kohdanneet taloudellisia haasteita ja on mahdollista, että tämän vaikutukset näkyvät perheissä vielä pitkään. Varainhankinnalla mahdollistetaan harrastustoiminnan aloittaminen heti ja täysillä, kun siihen taas saadaan mahdollisuus.

Kun yhteinen kassa on kunnossa, voidaan parhaimmillaan tukea kaikkien ryhmäläisten harrastustoimintaa siten, ettei kukaan lapsista jää raha-asioiden vuoksi ulkopuolelle.

Muistetaan olennainen - lapset

Lasten pitää saada harrastaa ja toteuttaa itseään! Pitää päästä kokeilemaan monia erilaisia juttuja, kunnes löytyy se oma lempiharrastus. Ja kun se lempiharrastus on löytynyt, raha ei saa olla tekemisen esteenä.

Varainhankinnalla mahdollistetaan niin paljon, niin monelle!

Varainhankinta kokonaan verkossa

Turvatalkoot tarjoaa nyt uudenlaisen tavan toteuttaa varainhankintaa. Täysin verkossa toimiva varainhankinta mahdollistaa ryhmän yhteisen kassan kartuttamisen myös nyt kriisin aikana. Kun tapaamiset, kokoontumiset ja kyläilyt on kielletty, toteutetaan varainhankinta kokonaan verkossa. Tilaaminen ja maksaminen onnistuu verkossa. Toimituksetkin onnistuvat vaikka suoraan kotiovelle!

Itse asiassa, poistamalla useita esteitä ja rasitteita varainhankinnan toiminnasta, olemme tehneet rahan keräämisestä todella vaivatonta.

Parasta on, että vaivattomuus on tullut jäädäkseen!

Varainkeruu verkossa