Erilaisia varainhankinnan tuotteita

Erilaisia varainhankinnan tuotteita

Mitä olisi kiva myydä?

Oletko suunnittelemassa varainhankintakampanjaa? Ensimmäinen mietittävä asia on mitä tuotteita ryhmänne alkaa myymään. Myydäänkö makeisia tai pesuaineita, alusvaatteita tai sukkia vai miltä kuulostaisi turvallisuutta ja terveellisyyttä edistävien tuotteiden myynti?  Mahdollisuuksia on monia. 

Keksit ja karkit

Keksit ja makeiset ovat perinteisiä varainhankinta tuotteita. Kukapa haluaisi vastustaa ihania herkkuja! Koska kyse on kuitenkin elintarvikkeista, keksien ja makeisten myynnissä tulee kiinnittää huomioita tuotteiden sisältämiin allergeeneihin ja myyntiaikojen pituuteen sekä säilytyslämpötilaan.

Nykyään on saatavilla kattava valikoima myös sokerittomia, gluteenittomia sekä laktoosittomia vaihtoehtoja esimerkiksi terveellisten xylitoli -tikkareiden muodossa. 

Sukat, pipot ja alusvaatteet

Arkisia käyttötavaroita tarvitsevat kaikki vauvasta vaariin! Esimerkiksi sukkia, alusvaatteita ja pyyhkeitä on helppo myydä, koska niitä käyttävät kaikki.

Ostajalle tulee hyvä mieli laadukkaista ja käytännöllisistä tuotteista sekä luokan tai seuran auttamisesta. Heijastavat arkituotteet ovat paitsi käytännöllisiä myös turvallisia. 

Saippuat ja pesuaineet

Kodin pesu- ja puhdistusaineet ovat arkista käyttötavaraa, joten niille on aina tarvetta. Kiinnitä huomiota pesuaineiden ympäristöystävällisyyteen ja  hajusteettomuuteen. 
Varainhankintaan tarkoitetuista ihonhoitotuotteista ja saippuoista löytyy nykyään myös ekologisia vaihtoehtoja. 

Ekologiset tuotteet 

Kestomukit, lasipullot, kierrätetyistä materiaaleista valmistetut käyttöesineet kuten hammasharjat tai säilytysastiat ovat jokaisen vastuullisen kuluttajan valinta. 

Kestävä kuluttaminen on ekoteko, jota jokainen valveutunut kuluttuja suosii. Kertakäyttötuotteiden sijaan valitaan mielummin uudelleenkäytettäviä vaihtoehtoja, esimerkiksi teräksestä tai silikonista valmistetut pillit muovisten sijaan! 

Luomu tuotteet

Kuivatut marjat ja marjajauheet, pähkinät, siemenet sekä raakapatukat ovat terveellinen vaihtoehto herkuille! Ravintoaineet, vitamiinit ja hivenaineet ovat tallella.

Näitä on kiva myydä, koska jokaisen arkeen terveelliset välipalat ovat tervetulleita!

Kynttilät

Kynttilät ovat ihania tunnelmanluojia, joita käytetään useimmissa kodeissa. Toisille tuoksukynttilät aiheuttavat allergisia oireita. Kynttilät ovat sesonkituote, joiden myyntikampanja kannattaa ajoittaa syksyyn. 

Millä tuotteilla onnistutte?

Valitkaa juuri teidän ryhmällenne sopivat tuotteet, joita on kiva myydä!

Menestyvä myyntikampanja tarvitsee onnistuakseen mielenkiintoiset ja laadukkaat tuotteet! Kestävä kuluttaminen on meidän kaikkien asia! Valitaan mielummin uudelleenkäytettäviä ja kestäviä tuotteita  aina kun se on mahdollista.