Varainhankintaa Fanituotteilla

Varainhankintaa Fanituotteilla

Fanituotteet seuran omalla logolla

Fanituotteiden myynti on urheiluseuralle mielekäs tapa kerätä varoja toimintaansa. Kannattajat ostavat mielellään seuran logolla varustettuja tuotteita. Fanituotebisnes on jatkuvasti kasvava ala myös Suomessa. Perinteisten fanituotteiden kuten paitojen ja pipojen lisäksi tarjolla on nykyään paljon erilaisia tuotteita aina sisustustavaroista lähtien. Kuluttajat arvostavat tuotteiden käytännöllisyyttä ja laatua. Kierrätettävyys ja ympäristöystävällisyys ovat myös nykykuluttajan arvostamia asioita.

Kiinnostavat fanituotteet

Syksyn pimeyteen sopivat hyvin seuran logolla varustetut heijastavat tuotteet. Heijastavuutta on helppo suositella ja jokainen haluaa pitää itsensä lämpimänä. Laadukkaat heijastavat pipot, tuubihuivit ja pannat ovat käytännöllisiä ja kiinnostavia varainhankintatuotteita. Varainhankinta on helppoa ja mielekästä halutuilla fanituotteilla. Kannattajat ostavat mielellään laadukkaita arkisia käyttötuotteita, jotka on varustettu seuran logolla.

Myyntikanavat

Fanituotteita voi myydä urheiluseuran omissa kanavissa: verkkokaupassa, kotisivuilla, somessa, suoramyyntinä peleissä, myyjäisissä sekä muissa tapahtumissa. Nykyään kätevintä on myydä fanituotteet verkkokaupan kautta. Jos seurallanne ei ole verkkokauppaa, ei huolta, tuotteenne voidaan varastoida, myydä ja toimittaa myös esimerkiksi Turvatalkoot -verkkokaupan kautta. Kannattajat voivat ostaa ja maksaa fanituotteet verkkokaupassa ja ne toimitetaan yksitellen jokaiselle tilaajalle.

Haluatteko aloittaa heti?

Turvatalkoot -varainhankinta tarjoaa nyt kevennetyn ja edullisen toimintamallin seurallenne. Fanituotteiden myynnin voi aloittaa vaikka heti!