Etsitkö ideoita ja inspiraatiota onnistuneen kampanjan toteuttamiseksi?

VARAINKERUU IDEOITA

On älytöntä ahnehtia turhan monta varainkeruukampanjaa vuosittain. Paljon hedelmällisempää on keskittyä koko ryhmän kanssa ajamaan läpi onnistuneesti 1-2 varainhankintaa sesongissa tai vuodessa. Usko pois, lopputulos on todennäköisesti parempi jälkimmäisellä tavalla.

Varainhankinnassa myynti perustuu aina vapaaehtoisvoimiin. Niin ostajat kuin myyjätkin väsyvät, kun jatkuvasti on joku uusi kampanja tai pahimmillaan päällekkäin. Ryhmät ovat toki erilaisia mutta kaikille pätee sama asia; asiastaan innostuneet ihmiset myyvät paremmin kuin vähän pakosta suosittelevat.

HYVIÄ VINKKEJÄ VARAINHANKINTAAN

  • Ajoitus. Ajoita myynti fiksusti teidän kalenterin mukaan. 1 – 2 kampanjaa vuodessa.
  • Sopiva myyntiaika. 3 viikkoa on hyvä myyntiaika.
  • Yhteinen tavoite. Asettakaa päämäärä eli yhteinen myyntitavoite johon kaikkien on helppo sitoutua. Auttakaa toisianne myynnissä; ideoikaa, antakaa vinkkejä ja pitäkää myyntihenkeä yllä. Väliaikatilanne on hyvä tarkistaa.
  • Hyvät tuotteet. Hyviä arjen käyttötuotteita on kiva myydä ja ostaa. Moneen talouteen sopivat tuotteet laajentavat ostajakuntaa. Valitkaa tuotteet joita kaikki muut eivät jo myy koska silloin saatte tuotteenne helpommin kaupaksi.
  • Myynnin tuki. Ihmiset ovat erilaisia ja tarvitsevat eri määrän vinkkejä, innostusta, kannustusta ja muistuttelua. Vastuuhenkilön on hyvä antaa myynnin tukea joukolle ja kertoa vinkkejä miten kaikki löytävät asiakkaita.
  • Innosta. Hyvä myyntihenki on kaiken a ja o. Pitäkää tavoite mielessä että miksi varainhankintaa tehdään ja mitä siltä halutaan. Kun myyntiä on vain max 2 kertaa vuodessa niin vanhemmat ovat innostuneempia varainhankintaan.

Oletko mukana varainkeruu-hankkeessa?

Aloita avaamalla asiakastili ryhmällenne. Asiakastilin avaaminen ei velvoita myymään mutta se mahdollistaa varainkeruun aloittamisen koska tahansa. Asiakastili on voimassa toistaiseksi, joten voitte ryhmänä toteuttaa varainkeruun tuotteillamme koska tahansa.

Varainkeruu Turvatalkoot-tuotteilla