MIKSI ei vielä? MIKSI kohta?

MIKSI ei vielä? MIKSI kohta?

On selvää, että tällä hetkellä ei ole paras hetki toteuttaa varainhankintaa. Kaikilla meillä on mielessä ihan muut asiat: etätyöt, kotikoulu, läheisten terveys ja perheen talous. Monta isoa palloa on ilmassa juuri nyt.

Ei vielä!

Vielä toistaiseksi olemme saaneet kuulla lähinnä huonoja uutisia. Maailmalla tilanne on vakava ja toinen toistaan värikkäämpiä ennusteita voi lukea eri medioista. Kuka nyt tässä tilanteessa haluaa pohtia varainhankintaan liittyviä kysymyksiä?

Seurojen ja venhempainyhdistysten vastuuhenkilöillä nämä asiat ovat edelleen tehtävälistalla, vaikkakin listan viimeisenä. Nyt on aika muille asioille.

Kohta!

Kuitenkin, ehkä piankin (toivottavasti pian), saamme kuulla hyviäkin uutisia. Ehkä kriisin huippu nähdään pian ja alamme kuulla positiivisempia uutisia. Ehkä löydetään täsmäratkaisu, joka helpottaa tilannettamme yllättäen.

Tämäkin menee ohi. Kun ajatukset kääntyvät toivon puolelle, voimme taas iloita ennen niin itsestään selvänä pitämästämme vapaudesta. Vapaus käydä koulua, vapaus käydä töissä, kahvilla, lounaalla. Vapaus harrastaa, tavata kavereita, viettää synttärijuhlia. Vapaus!

Ai että!

Vielä tulee sekin aika, kun saamme yhdessä tehdä töitä lasten ja nuorten hyväksi. Turvatalkoot saa taas auttaa luokkia, joukkueita, päiväkoteja ja yhdistyksiä varainhankinnan projekteissa. Me katsomme luottavaisin mielin tulevaisuuteen, varaudumme jo kesän kisoihin ja erittäin vauhdikkaaseen syyskauteen.

Olemme käyttäneet tämän ajan hyödyksi. Olemme kehittäneet palveluamme kohti vaivattomuutta ja tuloksellisuutta.

Parempia uutisia odotellessa!

ps. Tarjoamme seuroille kivan tavan kerätä varoja myös myymällä omia fanituotteita.

Varainhankinta kesällä, ideoita?