Varainkeruu voi olla yhteisöllistä, iloista ja ennen kaikkea palkitsevaa. Lapset ja nuoret saavat yhdessä mahtavia kokemuksia.

VARAINHANKINTA YHDISTÄÄ

Parhaimmillaan varainkeruu lasten ja nuorten hyväksi tuo vanhemmille uusia ystäviä, yhteisöllisyyttä ja merkityksellisyyttä. Erityisesti silloin, kun suositeltavat tuotteet ovat arvomaailmaltaan mielekkäitä. On upeaa nähdä, kuinka paljon talkoohenkeä luokkien ja erilaisten joukkueiden varainkeruussa on! Yhdessä ja porukalla luodaan lapsilla tilaisuus kisamatkoihin, leirikouluihin, luokkaretkiin, välinehankintoihin, huvipuistokäyteihin sekä muihin lisäarvoa tuoviin kokemuksiin.

Kylä kasvattaa!

Varainhankinnalla luodaan yhteisöllisesti hyvää. Mahdollistetaan esimerkiksi vähävaraisten perheille mahdollisuus osallistua harrastuksiin ja tapahtumiin. Varainhankinnan lakiin nojaavan ehtona onkin, että kerätyt varat käytetään kaikkien hyödyksi, ryhmän yhteiseen hyvään.

Varainkeruu on vapaaehtoistoimintaa

Varainkeruulla ei kannata kuitenkaan uuvuttaa ketään. Kyse on vapaaehtoistoiminnasta, jonka onnistumisen edellytyksenä on yhteistyö vanhempien välillä. Yksin ei kukaan voi onnistua, yhdessä taas varainhankinta on hauskaa ja helppoa.

Liika on liikaa varainhankinnassakin

Suunnittele varainkeruukampanjaa harkiten 1-2  kertaa vuosittain. Kun kampanjoita on vähemmän, jaksaa tuotteiden myynti (ja ostaminenkin) kiinnostaa useampia. Muista, että kyse on vain lyhyestä 3 viikon kampanjasta, jonka aikana voidaan saavuttaa mittaviakin tuloksia.

Lähtökohtana suosittelu

Turvatalkoot heijastavia tuotteita on kiva suositella ja homma ei tunnu tuputukselta. Kiinnostavia tuotteita ostetaan ilolla! Valikoimamme hinta-laatu -suhde on erinomainen ja jokaiselle löytyy valikoimasta jotain. Valikoiman kaikki tuotteet ovat arkisia asusteita, joita ostetaan joka kotiin joka tapauksessa liikenneturvallisuuden lisäämiseksi.

Avoimuus kannattaa varainkeruussa

Mikä on teidän tavoitteenne varainhankinnassa? Kun kerrot varainhankinnan tavoitteestanne verkostollesi suoraan ja avoimesti, on heidän helpompi lähteä tukemaan ryhmäänne ostamalla tuotteita.

Varainkeruu yhdistää