Yritys varainhankinnan asiakkaana

Yritys varainhankinnan asiakkaana

Yritykset tukevat yleensä mielellään joukkueita ja luokkia varainhankinnassa. Voidakseen ostaa ryhmältänne, yritys tarvitsee kirjanpitoonsa tositteen myyntitapahtumasta. Olemme luoneet teille valmiin kuittipohjan, jonka voit käsin täyttää yrityksen kirjanpitoa varten.

Liikelahja kumppaneille tai yrityslahja työntekijöille

Pipoja joissa on heijastava printti. Kivoja kaulatuubeja joissa on heijastava nauha. Turvaliivejä, LED-vetimiä... Turvatalkoot varainhankintatuotteet sopivat erinomaisen hyvin myös erilaisille yrityksille liikelahjoiksi tai yrityslahjaksi työntekijöille. Syksy tulee kohisten ja me jokainen tarvitsemme lämpöisiä pipoja, kaulatuubeja sekä hanskoja - heijastimista puhumattakaan. Yritys voi antaa tuotteita asiakkailleen tai omalle henkilökunnalleen ja samalla tukea lasten liikuntaa tai luokan leirikoulua. Kaikki saavat hyvää: yritys, varainkeruuryhmä, heijastimen käyttäjä sekä autoilijat.

VINKKI 1:

Mieti lähiseudun tai lähipiirin yrityksiä. Kysy rohkeasti yrittäjältä kiinnostusta osallistua teidän ryhmän varainhankintaan hankkimalla yritykselle Turvatalkoot tuotteita. Voit tehdä yritykselle helposti hankinnasta kuitin, jonka yritys tarvitsee kirjanpitoonsa.

Varainhankinta yrityksessäTurvatalkoot varainhankinnan tuotteet sopivat mainiosti yritysten lahjaksi henkilökunnalle tai asiakkaille

VINKKI 2:

Moni yritys kaipaa näkyvyyttä. Miettikää yhdessä keino jolla voisitte kiittää talkoisiin osallistuneita yrityksiä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Kerro tästä toimintatavasta etukäteen - moni voi osallistua kampanjaan myös näkyvyyden takia. Esimerkiksi näin;

Parturi-kampaamo HELMI (www.sivu) osallistui 3D-luokan Turvatalkoot varainhankintakampanjaan hankkimalla koko henkilökunnalleen heijastavat turvaliivit. HELMI auttoi meitä pääsemään tavoitteeseen että pääsemme leirikouluun kesällä 2020.

Kiitos paljon, 3D lapset, Kiva koulu.

Yritys varainhankintaKiitä varainhankintaan osallistuneita yrityksiä julkisesti sosiaalisessa mediassa!