Konsultoinnin hinta

Konsultoinnin hinta koostuu siitä, millaista palvelua haluat ja kuinka pitkäksi aikaa. Me räätälöimme palvelut yrityksesi tarpeita vastaaviksi, joten maksat vain siitä mitä tarvitset.

Meihin saat yhteyttä oheisella lomakkeella

Kerro, millaista turvallisuusalan palvelua tarvitset

Ota meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoja. Me kerromme sinulle, miten konsultointi hinnasto koostuu. Meidän hintatasomme sopii hyvin myös pienemmälle yritykselle. Turvallisuuskonsultointi on osaamisalaamme ja voit luottaa siihen, että teemme sopimamme tehtävät ajallaan eikä niistä tule sinulle lisäkustannuksia.

Konsultointi hinta kattaa tarvittavat tehtävät sopimamme ajankohdan aikana. Konsultoinnin hinnoittelu on tehty joustavaksi ja siihen ei ole piilotettu mitään lisäkustannuksia. Jos haluat laajentaa palveluamme sopimuksen aikana, neuvottelemme siitä yhdessä tarkemmin ja lisäämme laajennuksen sopimukseesi tai teemme uuden sopimuksen. Mitä enemmän otat meiltä palveluja, sitä halvemmaksi se sinulle tulee. Sinun kannattaakin miettiä, mikä on hyvä kokonaisuus ja mitä tehtäviä siihen tarvitset.

Meihin saa kätevästi yhteyden oheisella lomakkeella. Kerro siinä lyhyesti, millaista palvelua tarvitset. Me vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa. Sopiva asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo toiminnastamme tarkemmin. Hän kertoo sinulle myös hinnoittelumme periaatteen sekä sen, miten alennus toimii, jos palvelukokonaisuus on isompi. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen eikä sido sinua vielä yhteistyöhön kanssamme.  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaiden kokemuksia palveluistamme

  Turvallisuusalan edullinen konsultointi

  Teimme varmuuden vuoksi riskien kartoituksen perheyrityksessämme ja se olikin todella hyvä ratkaisu. Hinta oli ihan kohtuullinen ja myöhemmin olemme vielä käyttäneet yritystä turvallisuussuunnitelman tekemisessä. Voimme suositella tätä yritystä muillekin pienyrittäjille.
  Erika
  Riskien kartoitus
  Lähdimme liikkeelle riskeistä ja tajusimme kesken projektin, että konsultin avulla saamme myös turvallisuussuunnitelman laadittua. Kesken projektin neuvottelimme sille jatkon ja hinta oli kohtuullinen. Sama konsultti jatkoi tehtävässä myös tämän toisen osuuden.
  Sami
  Turvallisuussuunnitelman laatiminen
  Meillä oli tarvetta saada nopeasti ja edullisesti turvallisuuspäällikkö edellisen oltua tehtävässä vain 3 kuukautta. Saimme nopeasti konsultin hoitamaan tehtävää siihen asti, kun saimme uuden rekrytoinnin hoidettua kunnialla loppuun.
  Tuija
  Väliaikainen turvallisuuspäällikkö

  Osaavat ammattilaiset kilpailukykyisin hinnoin

  Meiltä saat parhaan tarjouksen

  Konsultoinnin hinta
  Konsultoinnin hinta
  Konsultoinnin hinta

  Turvallisuuskonsulttimme ovat yrityksesi palveluksessa

  Asiantuntijat kilpailukykyiseen hintaan

  Hyvien asiakaspalautteiden jälkeen olemme vielä kehittäneet toimintaamme siihen suuntaan, että se kattaa entistä paremmin eri kokoisten yritysten tarpeet. Edullinen konsultointi, jossa huomioidaan myös yrityksen koko, on toiminut meidän mielestämme hyvin sekä on madaltanut kynnystä ottaa meihin yhteyttä. Olemme myös huomanneet, että tällä toiminnalle on paljon kysyntää ja siksi yrityksemme on pyrkinyt koko ajan kasvamaan maltillisesti. Haluamme, että kysyntä ja tarjonta ovat hyvässä balanssissa ja resurssit järjestyvät asiakkaille aina nopeasti.