OHJE TIIMINVETÄJÄLLE

Hienoa, että olet valinnut olla ryhmänne varainhankinnasta vastaava! Ymmärrämme, että työsi perustuu vapaaehtoisuuteen ja siksi haluamme tehdä varainhankinnasta todella helppoa sinulle!

Voit lukea, tulostaa tai jakaa eteenpäin nämä tiiminvetäjän ohjeet. Ajantasainen tiiminvetäjän ohje toimitetaan sinulle infopaketin mukana sekä kampanjan alkaessa myyntimateriaalin mukana.NÄIN TOTEUTAT HELPON KAMPANJAN:
    

1. AVAA ASIAKKUUS HELPOSTI VERKOSSA  
Saat vahvistuksen mukana ryhmänne oman suosittelukoodin. Voit samalla tilata myyntiesitteet. Kampanja-ajan voit vahvistaa myöhemmin. 

2. KUTSUMME SINUT RYHMÄÄN 
Voit kutsua oman ryhmäsi jäseniä mukaan tähän Whatsapp-ryhmään, jolloin sinun ei tarvitse toimia tiedonvälittäjänä vaan kaikki saavat meiltä suoraan tarvittavat tiedot. (vapaaehtoinen) 

3. JAA MYYNTIESITTEET JA OHJEET 
Lähetämme jokaiselle ryhmän jäsenelle 2 esitettä sekä myyjän ohjeen. Nämä on saatavilla myös sähköisessä muodossa, jos ette halua käyttää paperisia esitteitä. 

4. TOTEUTTAKAA KAMPANJA 
Myynnin voitte aloittaa heti, kun saatte suosittelukoodin. Tilaus maksetaan aina kassalla. Tilauksen voi suosittelukoodilla tehdä kuka tahansa: tiiminvetäjä, myyjä tai loppuasiakas. 

5. PÄÄTÄ KAMPANJA 
Tiiminvetäjä tekee aktiivisen kampanjan päättämisen helposti viestillä. Emme päätä kampanjaa automaattisesti, jotta saadaan varmasti viimeisetkin tilaukset mukaan. 

6. TOIMITA TUOTTEET 
Yhteistoimituksen tuotteet tulevat sinulle ja välität ne eteenpäin tiimiläisillesi. Suurin osa tilaa tuotteet nykyään suoraan kotiinsa.

VINKKI: Turvatalkoot-asiakkuus ei edellytä varainhankinnan aloittamista mutta avaamalla asiakkuuden saatte suosittelukoodin ja lisätietoa kampanjan järjestämisestä. Kun myöhemmin päätätte aloittaa kampanjan, kaikki on valmiina!