OHJE TIIMINVETÄJÄLLE

Hienoa, että olet valinnut olla ryhmänne varainhankinnasta vastaava! Ymmärrämme, että työsi perustuu vapaaehtoisuuteen ja siksi haluamme tehdä varainhankinnasta todella helppoa sinulle!

Olemme koonneet alle olennaiset asiat liittyen kampanjointiin Turvatalkoot-tuotteilla.

Vaivatonta varainhankintaa

ASIAKKUUS
Yhteistyömme alkaa asiakastilin luomisesta ryhmällenne. Asiakastilin avaaminen ei edellytä myyntikampanjaan ryhtymistä eikä teillä tarvitse olla ajankohta vielä tiedossa. Asiakkuutenne on voimassa toistaiseksi. Pääset seuraamaan ryhmäsi myynnin etenemistä ja palkkionne kertymistä. Asiakkuus on voimassa toistaiseksi ja voitte toteuttaa useita kampanjoita vuosien varrella. Asiakastililtä löytyy kattava OHJEET-välilehti.

Asiakastililtä näet koko ajan reaaliaikaisen tilanteen ryhmänne myynnistä

TIIMINJOHTAJAN VASTUU

Olemme muuttaneet toimintamalliamme siten, että työmääräsi ja vastuusi tiiminjohtaja on pienentynyt huomattavasti. Rahanpyöritys on jäänyt sinulta kokonaan pois. Tavararumba on vähentynyt huomattavasti nyt, kun myyjät voivat tilata tuotteensa suoraan koteihinsa - vaikka kotiinkuljetuksella. 

SUOSITUSKOODI

Palkkion edellytyksenä on, että tilausvaiheessa lisätään kassalla SUOSITUSKOODI. Suosituskoodi pysyy teillä aina samana ja se on helppo muistaa. Ryhmänne suosituskoodi luodaan kun olet ensin avannut asiakastilin. Asiakastililtänne suosituskoodi löytyy asiakastilinne HALLINTA-sivulta.

Jaa ryhmänne suosituskoodi kaikille ryhmäsi jäsenille. Korosta koodin lisäämisen tärkeyttä kassalla. Suosituskoodia ei voida jälkikäteen lisätä tilaukselle.

KAMPANJA-AIKA JA TIEDOTTAMINEN
Vaikka teillä on käytännössä jatkuva mahdollisuus kampanjointiin, suosittelemme malttia: kukaan ei jaksa jatkuvasti ostaa eikä myydä. On tärkeää 1.) määritellä kampanjan alku ja loppu ryhmälle sekä 2.) pitää kampanja-aika lyhyenä (esim. 3 vko). Sinun tehtäväsi on tiedottaa myyjiä kampanjan pituudesta. Toimintamallimme mahdollistaa kuitenkin helpot lisätilaukset ja antaa monia joustoja toimintaan. VINKKI! Voitte tilata tuotteita vaikka myyjäisiin ihan koska tahansa.

MYYNTIMATERIAALIN TILAAMINEN
Voit tilata infopaketin, myyntiesitteitä tai näytepaketin helposti verkkokaupastamme. Nämä toimitamme aina suoraan sinulle ja voit jakaa ne eteenpäin myyjillenne.

TILAAMINEN
Jokainen myyjä tallentaa itse tilauksensa ja käyttää suosituskoodia kassalla. Suosittelemme myyjiä edelleen keräämään tilaukset ensin perinteisesti paperilomakkeelle ja tallentamaan ne lopuksi järjestelmäämme. Voitte kaikki ohjeistaa verkostoanne tilaamaan myös suoraan verkkokaupasta käyttämällä suosittelukoodia.

Myyjät voivat tehdä useita tilauksia niin halutessaan. On kuitenkin huomioitava, että jokaiseen tilaukseen kohdistuu oma toimitusmaksu (ei yhteistilauksessa) ja mahdolliset kaupanpäälliset.


MAKSAMINEN
Tilaukset maksetaan kassalla tilauksenteon yhteydessä. Tarjoamme monipuoliset maksutavat: kotimaiset verkkomaksut, pankki- ja luottokortit, osamaksun ja laskun.

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Tilaaja valitsee kassalla haluamansa toimitustavan: postipaketti, kotiinkuljetus tai valita yhteistoimitus*. Postilla toimitettavat tilaukset toimitamme heti, yhteistoimitus odottaa kampanjan päättymistä. Varainhankinnassa velvoitamme ryhmänne toteuttamaan aina myös perinteisen yhteistoimituksen, jotta tilaaminen on mielekästä myös niille jotka haluavat tilata vain 1-2 tuotetta eivätkä halua maksaa postikuluja. VINKKI! Voitte ryhmässänne yhteisesti sopia, ettei kukaan tilaa yhteistoimituksella. Jos tällainen tilaus kuitenkin tulee järjestelmään, velvoitamme sinut yhteyshenkilönä hoitamaan sen.
*Yhteistoimitus tarkoittaa yksittäisten tilausten toimitusta ryhmän vetäjälle yhtenä toimituksena.

KAMPANJAN AKTIIVINEN PÄÄTTÄMINEN
Sinä vastaat kampanjan päättämisestä. Kun olet tarkistanut, että kaikki myyjät ovat tallentaneet tilauksensa, viestitä meille kampanjanne päättymisestä. Kun olet päättänyt kampanjan, toimitamme heti yhteistilauksenne ja aktivoimme palkkionne maksun.

PALKKION MAKSU
Palkkiot laitetaan maksuun maanantaisin. Pankkien väliseen siirto voi kestää yleensä vuorokauden. Muistathan päivittää tilitietosi (../asetukset/maksut), jotta voimme suorittaa maksun ryhmällenne.

200€ BONUS
Bonus maksetaan muun palkkion maksun yhteydessä, kun 300 kappaleen tuotemyynti täyttyy. Bonus maksetaan vain kerran joukkuueen asiakkuuden aikana.

KAUPANPÄÄLLISET
Kaupanpäälliset lisätään automaattisesti jokaisen myyjän tilaukseen.

TÄRKEITÄ LINKKEJÄ (kopioi ja jaa nämä tiimillesi)

    OHJE MYYJÄLLE
    TUOTE-ESITE
    KAUPPA
    KAUPANPÄÄLLISET
    TIETOPAKETTI
    KUVAPANKKI
   

Tsemppiä myyntiin!