HUIPPUTYYPPI

ETSIMME SINUA!

❤️Tositarkoituksella!

Turvatalkoot on nuori ja ketterä yritys, joka kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Arvostamme asiakkaitamme ja he arvostavat meitä. Yhdessä onnistumme varainhankinnassa ja mahdollistamme lapsille monenlaisia mahdollisuuksia osallistua ja harrastaa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työnkuvan, mahdollisuuden aidosti osallistua oman toimesi kehittämiseen, hyvän palkkion sekä joustavat työajat.


MARKKINOINNIN AMMATTILAINEN

Etsimme tiimiimme tehokasta, taitavaa ja omatoimista markkinoinnin ammattilaista. Sinulla on jo kokemusta monikanavaisen markkinoinnin tuottamisesta ja näyttöä osaamisestasi. Tulet olemaan tärkeä osa tiimiämme ja mielipiteilläsi on merkitystä.

Tulet ottamaan omaksesi seuraavat toimet ja saat meiltä täyden tuen työhösi:

- Facebook
- Instagram
- Google Ads
- SEO
- Markkinoinnin automaatio
- Sisällöntuotanto
- Sivuston sisällön ylläpito ja kehitys
- Tuotteiden perustaminen verkkokauppaan
- Grafiikan tuottaminen
- Englannin kielitaito ja valokuvausosaaminen ovat plussaa.

Voit tehdä työsi kokonaan tai osittain etänä. Olemme erittäin joustavia, kunhan raportoit työstäsi säännöllisesti, osallistut palavereihin viikottain ja teet yhteistyötä monin tavoin koko tiimin kanssa.

Työ alkaa heinä/elokuussa ja on osa-aikaista. Työn määrä riippuu sesongin kulusta. Voit joko laskuttaa yrittäjänä tai tulla meille palkkatöihin.

Häikäise meidät hakemuksellasi, josta käy selväksi onnistumisesi markkinoinnin parissa: mia [a] turvatalkoot.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja odotuksesi/toiveesi työltä.


ASIAKASPALVELIJA/ASSISTENTTI

Oletko sinä tehokas, joustava ja omatoiminen asiakaspalvelija? Eloisa ja iloisa mutta samalla täsmällinen ja tarkka? Arvostamme erityisesti iloista puhelinääntä, toimeliaisuutta ja omatoimisuutta. Työ on kokonaan opetettavissa ja edellytämmekin sinulta kiinnostusta oppia uusia tapoja toteuttaa asiakaspalvelutyötä. Olemme avoimia myös oppisopimukseen ja palkkatuki/harjoittelijatyöhön

Tulet vastaamaan seuraavista toimista:
- Asiakaspalvelu (Whatsapp, Chat, Messenger, email, puhelin, txt)
- Ylläpidät asiakasrekisteriämme
- Keräät tietoa ja raportoit johdolle
- Osallistut tuotannon prosesseihin (ei tarvita aiempaa osaamista)
- Ylläpidät yrityksen kalenteria
- Kehität omaa toimenkuvaasi itsenäisesti, tiimin täydellä tuella.

Työ on osa-aikaista ja työn määrä riippuu sesongin kulusta. Voit joko laskuttaa yrittäjänä tai tulla meille palkkatöihin.

Työ on mahdollista tehdä osittain etätyönä mutta noin 2x viikossa sinua tarvitaan toimipaikassamme Raisiossa. Työ alkaa heinä/elokuussa.

Häikäise meidät hakemuksellasi: mia [a] turvatalkoot.fi. Liitä mukaan palkkatoiveesi ja odotuksesi/toiveesi työltä.


OLETKO ETSIMÄMME HUIPPUMYYJÄ?

Hei, sinä reipas ja hymyileväinen asiakaspalvelija! Etsimme aktiivista, tunnollista ja energistä myyjää itsenäisyyttä vaativaan etätyöhön. ❤️Tositarkoituksella!


Jaksat innostua asiakkaistasi ja haluat aidosti auttaa heitä onnistumaan. Työsi on innostavaa ja panoksellasi mahdollistat monelle lapselle ja nuorelle iloisia asioita. Kontaktoit päivittäin urheiluseuroja ja vanhempainyhdistyksiä. Olet yhteydessä asiakkaisiin monilla eri tavoin: puhelimitse, sähköpostitse, whatsupilla, chatilla tai vaikka videoyhteydellä, jos siltä tuntuu.

Pohjapalkka + provisiopalkka, sähköpostitse: mia [a] turvatalkoot.fi.

Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! 

LASTEN ILOKSI!

Varainhankinnalla mahdollistetaan niin paljon, niin monelle. Nyt, kun monilla perheillä on tiukkaa, varainhankinnan merkitys korostuu niin koululuokissa kuin urheiluseuroissakin. Voi olla aidosti avuksi!

- Mia