toimitusehdot

Seuraavat ehdot ovat voimassa ONNISTUMME YHDESSÄ Oy (myöh. Turvatalkoot) sekä yhteistyössä toimivan asiakastahon välillä.

YLEISTÄ

Turvatalkoot-verkkokauppa on avoinna kaikille, niin kuluttajille, yrityksille sekä erilaisille varainhankintaa tekeville ryhmille. 

Varainhankinnan toimituksen ja jakelun tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaalle rajoitetun ajan kestävä varainhankintakampanja. Kampanjan aikana asiakas ansaitsee varoja ryhmän yhteistä tarkoitusta varten, esim. harjoitusleiriä tai luokkaretkeä varten. Ansainta tapahtuu jälleenmyymällä Turvatalkoot-tuotteita loppuasiakkaille. Varainhankkijan on ilmoitettava kampanjan ajankohta Turvatalkoille.

Turvatalkoot-varainhankinta voi alkaa, kun asiakkaan edustaja (myöh. tiiminvetäjä) luo ryhmälle asiakastilin. Asiakkuus vahvistetaan sähköpostitse ja asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Samalla tiiminvetäjä tilaa veloituksetta tarvitsemansa määrän tuote-esitteitä, jotka toimitetaan heti. Ryhmän jäsenet keräävät tilauksia verkostoltaan (loppuasiakkailta) kampanjan ajan.

Varainhankinnan tilauksen voi tallentaa tiiminvetäjä, ryhmän jäsen tai loppuasiakas. Tuotteet tilataan ohjeiden mukaisesti viimeistään kampanjan päättymispäivänä, tuotteet maksetaan kassalla tilattaessa. Ostoskorissa tai kassalla lisätään suosittelukoodi, jonka perusteella palkkio ohjautuu varoja hankkivalle ryhmälle.

Turvatalkoot toimittaa tuotteet postitse kunkin tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen ja/tai yhteistoimituksena tiiminvetäjälle. Yhteistoimituksella toimitettavat tilaukset pakataan tilauksittain.

Yhteistyön edellytyksenä on luottokelpoinen ja täysi-ikäinen yhteyshenkilö asiakkaan taholla (tiiminvetäjä), joka vastaa kampanjan toteutuksesta.

TURVATALKOON VELVOLLISUUDET

Turvatalkoot-tuotteita myydään kuluttajille, yrityksille sekä yhdistyksille, joukkueille, kouluille, luokille ja muille sellaisille pienryhmille, joilla on lain mukainen edellytys varainhankintaan. Turvatalkoot ei vastaa asiakkaansa viranomaisvelvoitteista eikä niiden ohjeistamisesta. Turvatalkoot sitoutuu tukemaan asiakasta myyntikampanjan aikana, sekä sitoutuu kuluttajasuojalain mukaiseen etäkaupan palautus- ja reklamaatiokäsittelyyn.

ASIAKKAAN VELVOLLISUUDET

Asiakas sitoutuu toteuttamaan ja hoitamaan tuotemyynnin omatoimisesti, ilman kolmansia osapuolia. Ansaitut varat kohdistetaan myyntiryhmän kaikille jäsenille lain edellyttämällä tavalla. Tuotto käytetään lyhentämättömänä ryhmän yhteisen tavoitteen saavuttamiseen. Varainhankkija vastaa siitä, että loppuasiakkaalla on riittävä tieto tuotteista ja toimitusehdoista.

VARAINHANKINNAN MYYNTIPALKKIO

Ryhmä saa jokaisesta myydystä tuotteesta 5 euron palkkion.

TIIMINJOHTAJALLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET

Tiiminvetäjän on oltava täysi-ikäinen, hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen täytyy hyväksyä, että hänen luottokelpoisuutensa tarkistetaan.

TOIMITUS & TOIMITUSKULUT

Tuotteet toimitetaan postitse, asiakas valitsee kassalla toimitustavan:

  • postipaketti 4,90€
  • kotipaketti 11,90€ - Posti sopii toimitusajasta vastaanottajan kanssa
  • ilmainen yhteistoimitus kotiovelle 0,00€

ILMAISEN TOIMITUKSEN RAJA: Yli 150€ toimitukset toimitetaan veloituksetta.

Postipaketti ja kotipaketti lähetetään tilaajalle yleensä 48h sisällä tilauksesta. Yhteistoimitus lähetetään asiakkaalle yleensä 48h sisällä siitä, kun tiiminvetäjä on aktiivisesti vahvistanut kampanjan päätöksen. Kotipaketti ja yhteistoimitus toimitetaan aina asiakkaan ovelle, posti ottaa yhteyttä sopiakseen toimitusajasta.

Pidätämme oikeuden pidentää toimitusaikaamme siten, että asiakkaan tilaus saadaan kerralla lähtemään.

MAKSAMINEN

Tilaus maksetaan kassalla.

Maksunvälittäjämme Checkout on sinulle turvallinen ja suomalainen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Tutustu tarkemmin Checkout maksupalvelun ehtoihin.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

 

  • Collector laskuttaa seuraavan kuun puolivälissä, lasku tulee sähköpostilla. Erääntyy seuraavan kuun lopussa. Mahdollista vaihtaa lasku myös osamaksuksi.
  • Jousto 30 vrk maksuaikaa. Lasku 14vrk sisällä ja 14vrk maksuaikaa.
  • OP-lasku 30 vrk maksuaikaa. Lasku 14vrk sisällä ja 14vrk maksuaikaa.

 

PALAUTUS, VAIHTO JA REKLAMAATIO

Kaikilla tuotteillamme on 30vrk vaihto- ja palautusoikeus, poislukien elintarvikkeet ja lahjakortit. Varainhankinnan loppuasiakas on lain mukaan kauppasuhteessa tuotteita myyvään tahoon (varoja hankkiva ryhmä). Varoja hankkiva ryhmä on kauppasuhteessa Turvatalkoisiin. Loppuasiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka varoja hankkivan ryhmän tulee tarjota.  

Vaihto/palautus on mahdollinen vain tuotteelle, joka on täysin uuden veroinen ja tuotteen myyntipakkaus on avaamaton.

Vaihto ja palautus

Tuotteillamme on 30vrk palautusoikeus, joka lasketaan siitä päivästä kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Vaihto ja palautus on tilauskohtainen ja aina tilaajan vastuulla. Vaihto toiseen tuotteeseen on ilmainen, palautuksesta veloitamme 9,90€ palautushyityksen yhteydessä. 

Käsittelemme palautuksia päivittäin, huomioithan että Postilla asiakaspalautukset kestävät noin 2-3 viikkoa.

 

Tarjoamme asiakaspalautusnumeron, eikä asiakkaan tule maksaa palautuskulua Postille. Turvatalkoot ei vastaa asiakkaan omaehtoisesti maksamista palautuskuluista.  

Noutamaton paketti käsitellään palautuksena. Noutamaton paketti voidaan lähettää pyydettäessä uudelleen asiakkaalle postimaksua vastaan.

 

Palautuskäsittelyn kesto ja hyvitys
Huomioithan, että Posti saattaa kuljettaa palautuksia ikävä kyllä jopa kolme viikkoa. Käsittelemme palautuksia päivittäin ja hyvitämme nopeasti, kun palautuksesi on saapunut varastollemme. Hyvitämme palautuksen ainoastan tilaajalle, hänen käyttämällään maksutavalla (välittäjänä Checkout Finland).

Reklamaatio*

Reklamaatioissa tulee aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, jotta voimme sopia parhaan käytännön asian korjaamiseksi.

Toimitusvirheestä (väärä tuote tms.) on ilmoitettava palautusajan puitteissa.

Tuotevirheestä (rikki, likainen tms.) pyydämme kuvan virheestä sekä kirjallisen kuvauksen, joiden perusteella sovimme kuinka edetään.

Ensisijaisesti pidätämme oikeuden korvata reklamoitu tuote vastaavalla tuotteella tai sovimme vaihdosta toiseen tuotteeseen. Mikäli reklamaatio johtaa kaupan peruuntumiseen*, menettää varoja hankkiva ryhmä vastaavasti palkkionsa.

Reklamaatiossa Turvatalkoot on vastuussa korkeintaan tuotteen ostohintaan asti. Turvatalkoot vastaa mahdollisista toimituskuluista reklamaation yhteydessä vain, mikäli asiasta on sovittu sähköpostitse.

*Kaupan peruuntuessa ryhmä valitettavasti menettää ansaitsemansa korvauksen. Syntyvä negatiivinen palkkio, joka vähennetään seuraavan kampanjan tuotosta tai laskutetaan varainhankkijalta. Pidätämme oikeuden laskuttaa negatiivinen palkkio varainhankkijalta 12kk ajan.

NÄIN PALAUTAT

Toimituksen mukana on aina palautuslomake, jonka avulla palauttaminen on helppoa.
1. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavaan. Emme vastaa huonosti pakatuista palautuksista.
2. Täytä toimituksen mukana tullut palautuslomake ja liitä se mukaan palautukseen.
3. Toimita palautus lähimpään Postin palvelupisteeseen ja pyydä tosite palautuksesta. Emme hyvitä kadonneita asiakaspalautuksia, joista ei ole tositetta. Sinun ei tule maksaa palautuksen kuluja palautuksen yhteydessä.

Palautusten ja tuotevirheiden palautusnumero: 657530 (rikki, likainen, tms.)
Toimitusvirheiden palautusnumero: 639578 (väärä tuote tms.)

Kauppanimi: TURVATALKOOT / Onnistumme Yhdessä Oy
Palautusosoite: Kaskenkatu 2 e 46, 20700 Turku (ei käyntiä)

YRITYKSEN TIEDOT

ONNISTUMME YHDESSÄ Oy
/ Turvatalkoot
y-tunnus: 3014018-6
Kaskenkatu 2 (ei käyntiä)
20700 Turku

info [a] turvatalkoot.fi
p. 044-4918701