toimitusehdot

Seuraavat ehdot ovat voimassa ONNISTUMME YHDESSÄ Oy (myöh. Turvatalkoot) sekä yhteistyössä toimivan asiakastahon välillä.

YLEISTÄ

Turvatalkoot-verkkokauppa myy tuotteita kuluttajille, yrityksille ja varainhankintaa tekeville ryhmille. Varainhankinnan toimituksen ja jakelun tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaalle rajoitetun ajan kestävä varainhankintakampanja. Kampanjan aikana asiakas ansaitsee varoja ryhmän yhteistä tarkoitusta varten, esim. harjoitusleiriä tai luokkaretkeä varten. Ansainta tapahtuu jälleenmyymällä Turvatalkoot-tuotteita loppuasiakkaille. Varainhankkijan on ilmoitettava kampanjan ajankohta Turvatalkoille.

Turvatalkoot-tuotteiden myynti voi alkaa, kun asiakas luo asiakastilin. Asiakkuus vahvistetaan sähköpostitse ja asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Asiakas tilaa veloituksetta tarvitsemansa määrän tuote-esitteitä, jotka toimitetaan heti. Asiakas ottaa vastaan Turvatalkoot-tuotteiden tilauksia loppuasiakkailta ilmoittamansa jakson ajan. Tilaukset tallennetaan ohjeiden mukaisesti viimeistään kampanjan päättymispäivänä. Turvatalkoot toimittaa tuotteet postitse kunkin tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen tai yhteistoimituksena tiiminvetäjälle. Yhteistoimituksen tilaukset pakataan tilauksittain. Kaikki tilaukset maksetaan tilattaessa.

Yhteistyön edellytyksenä on luottokelpoinen ja täysi-ikäinen yhteyshenkilö asiakkaan taholla, joka vastaa kampanjan toteutuksesta.

TURVATALKOON VELVOLLISUUDET

Turvatalkoot-tuotteita myydään kuluttajille, yrityksille sekä yhdistyksille, joukkueille, kouluille, luokille ja muille sellaisille pienryhmille, joilla on lain mukainen edellytys varainhankintaan. Turvatalkoot ei vastaa asiakkaansa viranomaisvelvoitteista eikä niiden ohjeistamisesta. Turvatalkoot sitoutuu tukemaan asiakasta myyntikampanjan aikana, sekä sitoutuu kuluttajasuojalain mukaiseen palautus- ja reklamaatiokäsittelyyn.

ASIAKKAAN VELVOLLISUUDET

Asiakas sitoutuu toteuttamaan ja hoitamaan tuotemyynnin omatoimisesti, ilman kolmansia osapuolia. Ansaitut varat kohdistetaan myyntiryhmän kaikille jäsenille lain edellyttämällä tavalla. Tuotto käytetään lyhentämättömänä ryhmän yhteisen tavoitteen saavuttamiseen. Varainhankkija vastaa siitä, että loppuasiakkaalla on riittävä tieto tuotteista ja toimitusehdoista.

VARAINHANKINNAN MYYNTIPALKKIO

Ryhmä saa jokaisesta myydystä tuotteesta 5 euron palkkion.

TIIMINJOHTAJALLE ASETETTAVAT VAATIMUKSET

Tiiminjohtajan on oltava täysi-ikäinen, hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen täytyy hyväksyä, että hänen luottokelpoisuutensa tarkistetaan.

TOIMITUS & TOIMITUSKULUT

Tuotteet toimitetaan postitse, asiakas valitsee kassalla toimitustavan:

  • postipaketti 4,90€
  • kotipaketti 11,90€ - Posti sopii toimitusajasta vastaanottajan kanssa
  • ilmainen yhteistoimitus kotiovelle 0,00€

ILMAISEN TOIMITUKSEN RAJA: Yli 150€ toimitukset toimitetaan veloituksetta.

Postipaketti ja kotipaketti lähetetään tilaajalle yleensä 24h sisällä tilauksesta. Yhteispaketti lähetetään asiakkaalle yleensä 24h sisällä siitä, kun tiiminjohtaja on aktiivisesti vahvistanut kampanjan päätöksen. Kotipaketti ja yhteistoimitus toimitetaan aina asiakkaan ovelle, posti ottaa yhteyttä sopiakseen toimitusajasta.

Pidätämme oikeuden pidentää toimitusaikaamme siten, että asiakkaan tilaus saadaan kerralla lähtemään.

MAKSAMINEN

Tilaus maksetaan kassalla.

Maksunvälittäjämme Checkout on sinulle turvallinen ja suomalainen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää. Tutustu tarkemmin Checkout maksupalvelun ehtoihin.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

 

 

  • Collector laskuttaa seuraavan kuun puolivälissä, lasku tulee sähköpostilla. Erääntyy seuraavan kuun lopussa. Mahdollista vaihtaa lasku myös osamaksuksi.
  • Jousto 30 vrk maksuaikaa. Lasku 14vrk sisällä ja 14vrk maksuaikaa.
  • OP-lasku 30 vrk maksuaikaa. Lasku 14vrk sisällä ja 14vrk maksuaikaa.

 

PALAUTUS, VAIHTO JA REKLAMAATIO

Kaikilla tuotteillamme on 30vrk vaihto- ja palautusoikeus, poislukien elintarvikkeet. Varainhankinnan loppuasiakas on lain mukaan kauppasuhteessa tuotteita myyvään tahoon (varoja hankkiva ryhmä). Varoja hankkiva ryhmä on kauppasuhteessa Turvatalkoisiin. Loppuasiakkaalla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus, joka varoja hankkivan ryhmän tulee tarjota.  

Vaihto/palautus on mahdollinen vain tuotteelle, joka on täysin uuden veroinen ja tuotteen myyntipakkaus on avaamaton.

Yhteistoimituksen vaihto/palautus*
Yhteistoimituksessa vaihto tai palautus hoidetaan tiiminjohtajan välityksellä. Yksi palautus/vaihtokierros on ilmainen. Tässä yhteispalautuksessa voivat palauttaa kaikki ryhmän nimissä asioineet, huolimatta toimitustavasta. Samassa yhteydessä asiakas voi halutessaan tehdä kuluitta myös lisätilauksen, jolloin maksutiedot toimitetaan asiakkaan sähköpostiin.

Tiiminvetäjä odottaa mahdolliset vaihdot/palautukset ja toimittaa nämä yhdessä palautuslähetyksessä Turvatalkoille. 

Erillistilauksen vaihto/palautus*
Voit vaihtaa/palauttaa veloituksetta ryhmän yhteispalautuksessa, huolimatta siitä mikä on ollut alkuperäinen toimitustapasi. 

Turvatalkoot ei vastaa erikseen palautettujen palautusten kuluista (poislukien yhteistoimituksen yksi vaihto/palautuskerta). Palautuskulu 9,90€ vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä summasta. 

Noutamaton paketti lähetetään pyydettäessä uudelleen asiakkaalle postimaksua vastaan.

 

Palautuskäsittelyn kesto ja hyvitys
Huomioithan, että Posti saattaa kuljettaa palautuksia ikävä kyllä jopa kaksi viikkoa. Käsittelemme palautuksia päivittäin ja hyvitämme nopeasti, kun palautuksesi on saapunut varastollemme. Hyvitämme palautuksen ainoastan tilaajalle, hänen käyttämällään maksutavalla.

Reklamaatio*
Toimitusvirheestä on ilmoitettava palautusajan (30vrk) puitteissa. Jos havaitset tuotevirheen palautusajan puitteissa, voit täyttää toimituksen mukana tulleen lomakkeen ja toimittaa tuote yhteyshenkilölle. Jos tuotevirhe tulee ilmi myöhemmin, ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovitaan asiasta. Turvatalkoot edellyttää aina kuvallista todistetta tuotevirheestä. 

Ensisijaisesti pidätämme oikeuden korvata reklamoitu tuote vastaavalla tuotteella tai sovimme vaihdosta toiseen tuotteeseen. Mikäli reklamaatio johtaa kaupan peruuntumiseen, menettää varoja hankkiva ryhmä vastaavasti palkkionsa.

Reklamaatiossa Turvatalkoot on vastuussa korkeintaan tuotteen ostohintaan asti. Turvatalkoot vastaa mahdollisista toimituskuluista reklamaation yhteydessä vain, mikäli asiasta on sovittu sähköpostitse.

*Kaupan peruuntuessa ryhmä valitettavasti menettää ansaitsemansa korvauksen. Syntyvä negatiivinen palkkio, joka vähennetään seuraavan kampanjan tuotosta tai laskutetaan varainhankkijalta. Pidätämme oikeuden laskuttaa negatiivinen palkkio varainhankkijalta 12kk ajan.

NÄIN PALAUTAT

Toimituksen mukana on aina palautuslomake, jonka avulla palauttaminen on helppoa.
1. Pakkaa tuote huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen tai vastaavaan. Emme vastaa huonosti pakatuista palautuksista.
2. Täytä toimituksen mukana tullut palautuslomake ja liitä se mukaan palautukseen.
3. Toimita palautus lähimpään Postin palvelupisteeseen tai yhteyshenkilöllesi (yhteistoimitus). Ilmoita sopimusnumeromme 657530 (Turvatalkoot/Verkkologistiikka) ja pyydä tosite palautuksesta. Emme hyvitä kadonneita asiakaspalautuksia, joista ei ole tositetta. Yhteistoimituksen palautukset toimitetaan aina tiimin johtajan kautta, toimita palautuksesi hänelle mahdollisimman nopeasti. Sinun ei tule maksaa palautuksen kuluja palautuksen yhteydessä.

Postin sopimusnumero: 657530
Kauppanimi: TURVATALKOOT /Verkkologistiikka
Palautusosoite: Taalintehtaankatu 4, 20750 Turku

YRITYKSEN TIEDOT

ONNISTUMME YHDESSÄ Oy
y-tunnus: 3014018-6
kauppanimi: TURVATALKOOT
Vehnätie 9 (ei käyntiä)
21200 Raisio
Postin asiakaspalautuksen numero: 657530
info [a] turvatalkoot.fi
p. 044-4918701