URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA


Niin urheiluseurat kuin yksittäiset joukkueetkin keräävät varoja toimintansa tukemiseksi. Vaikka jääkiekon varainhankinta ei juurikaan poikkea vaikkapa jalkapallon varainhankinnasta, voi eri lajien ja joukkueiden tavoitteissa olla kuitenkin suuria eroja. Muodostelmaluistelijat tarvitsevat paljon varoja jäämaksuihin, kisamatkoihin ja näyttäviin kisapukuihin. Taistelulajeja harrastavat saattavat kerätä varoja uutta tatamia varten.

Urheilujoukkueiden varainhankinnasta vastaavat yleensä vapaaehtoiset vanhemmat. Joukkueen johtajat ovat erityisen tärkeässä roolissa lasten ja nuorten harrastuksissa. He tekevät tärkeää työtä organisoimalla ja aikatauluttamalla joukkueen menoja. Joukkueen johtajat mahdollistavat paljon myös vastaamalla useinmiten useista vuosittaisista varainhankintakampanjoista.

VARAINHANKINNALLA
ON MERKITYSTÄ

Varainhankinnalla on myös sosiaalinen ulottuvuutensa, jonka vuoksi on tärkeää että kaikki joukkueen vanhemmat osallistuvat yhteiseen varainhankintaan. Vaikka toisilla perheillä on mahdollisuus maksaa helposti harrastusten kulut, kaikilla perheillä Suomessa ei ole lainkaan näin iloinen tilanne.

Harrastus voi olla lapselle tärkeä henkireikä, josta saadaan kavereita, sosiaalisia taitoja ja tärkeitä kontakteja elämää varten. Monta lahjakkuutta saatetaan menettää, jos lapsilla ei ole tasavertaista mahdollisuutta harrastaa ja osallistua.

Kun koko urheiluseura tai -joukkue lähtee varainhankintaan, luodaan esimerkillistä yhteisöllisyyttä perheiden välille. Turvatalkoot voi auttaa ja tukee joukkuettanne näiden tavoitteiden saavuttamisessa.

AKTIIVISEEN ELÄMÄNTAPAAN SOPIVAT TUOTTEET

Urheiluseuran on ilo suositella lapsiperheille ja aktiiviliikkujille sopivia tuotteita. Turvatalkoiden heijastavat, turvalliset ja terveelliset tuotteet sopivat siksi hienosti koululaisten varainhankintaan.

Heijastavat pipot , hanskat ja muut asusteet näkyvät pian kylällä ja autoilijat kiittävät kun liikkuvat lapset ja aikuiset näkyvät paremmin.

Vanhemmat huolehtivat lapsen välipalojen terveellisyydestä ja harmittelevat epäterveellisten vaihtoehtojen runsautta. Monet urheiluseurat ovat jo kieltäneet herkut treeneissä ja kisamatkoilla.

Turvatalkoot tarjoaa ravinteikkaamman vaihtoehdon lasten ja nuorten välipaloiksi ja herkuiksi.

PALKKIONNE

On tärkeää, että urheiluseuran varainhankinta on mielekästä ja tuottoisaa. Vanhempien vapaaehtoisesti käyttämä aika varojen keräämiseen on arvokasta ja siitä on saatava joukkueelle erinomainen tuotto.

Turvatalkoilla keskimääräinen 20 hengen joukkueen keräämä tuotto yhdestä myyntijaksosta on 800-2600 euroa. 

Toisaalta esimerkiksi 800 jäsenen seura voi ansaita jopa useita tuhansia euroja yhdellä myyntijaksolla.

Luonnollisesti tuotto riippuu ryhmän koosta sekä vanhempien aktiivisuudesta yhteisen hyvän eteen. Me tuemme varainhankinnan yhteyshenkilöä, jotta vaivannäöstänne saadaan paras mahdollinen tuotto.

UUTTA!

FANITUOTTEET VARAINHANKINNASSA

Nyt urheiluseuran tai joukkueen on mahdollista tehdä varainhankintaa todella helposti myymällä omalla logollaan varustettuja heijastavia tuotteita.

Turvatalkoot tuottaa trikoopipoja ja huiveja omalla logollanne erittäin pienillä minimimäärillä ja kohtuullisilla aloituskustannuksilla.

Fanituotteita voitte myydä omissa kanavissanne ja tapahtumissanne. Tarjoamme mahdollisuuden myydä fanituotteita myös Turvatalkoot-verkkokaupassa, jolloin kannattajat voivat tilata samalla muutakin ja kartuttaa ryhmänne palkkiota.

KUINKA ONNISTUTTE?

Meille Turvatalkoissa on tärkeää, että joukkueenne ja seuranne pääsee tavoitteeseen. Oikein toteutettuna saattaa Turvatalkoot-varainhankinta mahdollistaa tavoitteenne jopa kokonaan. Olennaista on, että lyhyen varainhankintakampanjan aikana vanhemmat panostavat tähän yhdessä. Tuemme varainhankinnasta vastaavaa henkilöä koko kampanjan ajan ja kannustamme myyjävanhempia aktivoitumaan.

Tarjoamme joukkueen vanhemmille kiinnostavia kaupanpäällisiä . Nämä innostavat mukaan myös ne vanhemmat, jotka välttämättä muuten eivät ehkä osallistuisi. Urheilujoukkueen aktiivisimmat myyjät taas palkitaan hieman arvokkaammilla lahjatuotteilla.

Varainhankinnan kampanjan aikana joukkueellanne on mahdollisuus myös 100 euron bonukseen, joka maksetaan yli 200 tuotteen kokonaismyynnistä. Tämän bonuksen voitte ansaita vaikka jokaisella myyntikerrallanne! Tiesitkö, että uusille ryhmille tarjoamme 50€ bonuksen ensimmäisestä myyntikerrasta, kun tuotemyynti ylittää 50 tuotetta?