OHJE MYYJILLE

Hienoa, että toteutatte varainhankintaa Turvatalkoot-tuotteilla!

Olemme koonneet tälle sivulle kattavat ohjeet. Lisätietoa voit kysyä tiiminjohtajalta ja tietenkin meiltä. Ota yhteyttä sähköpostilla, chatilla, emaililla, soittamalla tai vaikka tekstiviestillä.

On aika suositella

Hienoa, että keräätte varoja ryhmänne yhteiseen tavoitteeseen! Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen ja lisäävät läheistesi turvallisuutta ja hyvinvointia.

Miksi Turvatalkoot-tuotteiden suosittelu on niin helppoa?

UUDENLAINEN TAPA TOIMIA

- Monipuoliset maksutavat
- Toimitus vaikka kotiovelle
- Voit nyt myydä kokonaan verkossa


TÄRKEINTÄ
Saat ryhmänne SUOSITUSKOODIN tiiminvetäjältänne. Tämä suosituskoodi on aina lisättävä kassalla ennen maksamista, jotta palkkio kirjautuu ryhmällenne. Koko ryhmällänne käyttää samaa koodia nyt ja aina. Samalla suosituskoodilla myytte myös tulevina myyntikertoina.

VINKKI: Anna suosittelukoodin eteenpäin heille, jotka haluavat maksaa tilauksensa suoraan verkossa tai tilata toimituksen vaikka kotiovelle. Esimerkiksi toisella puolella Suomea asuva Mummu voi tehdä tilauksen, jonka toimitamme Mummun kotiovelle.

MYYMINEN
Myyminen on mahdollista kokonaan verkossa. Voit tuttuun tapaan myydä tuotteita suosittelemalla verkostollesi Facebookissa, Instagramissa, Whatsupilla, tekstiviesteillä, puhelimitse jne. Kotisivuiltamme löydät kuvapankin ja tuotekatalogin, joita voit hyödyntää varainhankinnassa. Toki voit linkittää suoraan verkkokauppamme tuotteista.

On tärkeää muistaa myös kasvotusten myynti, jolla on erinomainen tulosvaikutus. Suosittelemme edelleen kuljettamaan esitettä mukana kylässä käydessä ja jättämään esitteen esimerkiksi työpaikalle.

TILAAMINEN
Tilaa myymäsi tuotteet verkkokaupastamme. Voit tehdä kampanjan aikana useita tilauksia, mutta huomioithan, että jokaiseen tilaukseen kohdistuu oma toimitusmaksu (ei yhteistilauksessa) ja mahdolliset kaupanpäälliset.  Tilauksia ei voi jälkikäteen yhdistellä.

MAKSAMINEN
Tilaus maksetaan verkkokaupan kassalla, käytössäsi on monipuoliset maksutavat: verkkomaksu, pankki- ja luottokortit, osamaksu ja lasku. Maksaminen on helppoa ja turvallista tutuilla maksuvälineillä.

TOIMITUSTAVAT
Valitse kassalla postipaketti, kotipaketti tai yhteistoimitus. Postipaketit ja kotipaketit lähetetään vuorokauden sisällä. Yhteistoimitus tarkoittaa tilausten toimittamista tiiminjohtajan kautta teille myyjille kampanjan loputtua.

Toimituskulun näet kassalla. Ilmaisen toimituksen raja on 150€. Jos tilaat pienemmän tilauksen, jonka haluat toimitettavan veloituksetta tiiminvetäjän kautta, valitse yhteistoimitus.

LISÄTIETOA
Tiiminne yhteyshenkilö ja me autamme mielellämme, kun sinulle herää kysymyksiä!