TURVATALKOOT

VAIVATON VARAINHANKINTA

UUTTA! Helppo ja ketterä, paperiton varainhankinta!

Varainhankinta uudistui

Maailma on nykyään monimuotoisempi ja sosiaaliset verkostot ovat entistä monikanavaisemmat. Toki Korona-viruskin toi akuutin ja vahvan tarpeen muutokselle. Perinteinen varainhankinta ei palvele luokkia ja joukkueita enää kovin tehokkaasti, kun ihmistenväliset kohtaamiset ovat muuttaneet muotoaan.

Turvatalkoot-varainhankinta palvelee ryhmäänne jatkossa myös verkossa!

VARAINHANKINTA VERKOSSA

UUTTA! Nyt varainhankinnan voi toteuttaa kokonaan verkossa, vaikka täysin paperittomana. Hyödynnä omaa verkostoasi Facebookissa, Instagramissa, emaililla, puhelimella, Whatsupilla ja muissa kanavissa.

Toki lähetämme painetut esitteet myös postissa mutta enää varainhankinta ei edellytä kasvotusten tapaamista. Ei myyntivaiheessa, eikä tuotteiden toimituksessa.

MONIPUOLISET MAKSUTAVAT

UUTTA! Ei enää hankalia raha-asioita. Niin myyjät kuin ostajatkin voivat maksaa tilauksensa suoraan verkossa ja ryhmän palkkio maksetaan heti kampanjan päätyttyä. Joukkueen yhteyshenkilö näkee myynnit kootusti järjestelmässämme.

Käytössä on monipuoliset maksutavat: verkkopankki, kortit, lasku ja osamaksu.

TOIMITUS
KOTIOVELLE

UUTTA! Varainhankinnan tilaukset voidaan tilata nyt suoraan kotiovelle. Toimitamme edelleen myös ryhmän yhteistoimituksia veloituksetta mutta vaihtoehtona tarjoamme postituksen.

Infopaketin, esitteet ja yhteistilauksen toimitamme aina kotiovelle.

HUIPPUPALKKIO 5€

Jokaisen myydyn tuotteen hinnasta menee 5 euroa paikallisen luokan, joukkueen tai päiväkodin hyväksi!

Varainhankinta on helppoa yhteistyöllä ja hyvillä tuotteilla! Hanki varoja joukkueen, luokan tai yhdistyksen käyttöön Turvatalkoot-tuotteilla! Mukava valikoimamme arjen käyttötuotteita tekee myynnistä helppoa ja hauskaa. Heijastavia tuotteita on mukava suositella, jokaiselle löytyy jotain!

TURVAA JA HYVÄÄ OLOA

Oletko kyllästynyt turnausten ja myyjäisten mokkapalakulttuuriin? Joko teidän joukkueessä on sokeriherkut kielletty? Montako pipoa ja hanskaa lapsiperheessä kuluu joka vuosi? Onko heijastimet aina kadoksissa?

Varainhankinta perustuu vapaaehtoisuuteen! Samalla kun kerätään varoja, on vanhemmille tärkeää että myytävät tuotteet ovat mielekkäitä. Turvallisuus ja terveellisyys myyvät hyvin, siksi varainhankintakin sujuu todella helposti! Kaikille meille on tärkeää, että niin isot kuin pienetkin läheisemme näkyvät pimeässä ilman murehtimista.

Turvatalkoot on uusi ja luotettava varainhankinnan kumppani Suomessa. Aloita uusi varainhankinta nyt, niin ehditte ensimmäisten joukossa suosittelemaan turvallisuutta ja hyvinvointia lisääviä tuotteita lähipiirillenne.


KUN HARKITSET VARAINHANKINTAA

 1. Ajoita kampanjasi oikein. Koska teille on paras hetki?
 2. Keskitä 1-2 isompaan varainhankintaan vuosittain. Säästätte voimianne ja parannatte tulosta.
 3. Lyhyt kampanja-aika lisää myyntiä (esim. 3vko).
 4. Kenelle myydä? Oma perhe, isovanhemmat, naapurit, perhetutut, työpaikka, jne.
 5. Miten myydä? Vie esite työpaikallesi tai harrastukseen, suosittele somessa (Facebook, Instagram), lähetä viestejä (txt, Whatsup, email), piipahda kylässä tai pirauta kaverille.
 6. Konkretisoi, mihin tavoitteeseen rahaa kerätään. Tuotteiden tarjoaminen on mukavaa, kun voi samalla kertoa ryhmän tavoitteesta: leirikoulu, kisamatka, välitunnille välineitä, teatteriin, harrastustarvikkeisiin.
 7. Valitse innostavat tuotteet, jotka ovat linjassa oman arvomaailman kanssa,
 8. Valitse luotettava kumppani, joka tarjoaa helpon tavan toimia.


MYYNTITUOTTO

5€ palkkio jokaisesta myydystä tuotteesta

10 myyjää

600€

Jokainen myy keskimäärin 12 tuotetta.

25 myyjää

1500€

Jokainen myy keskimäärin 12 tuotetta.

60 myyjää

4700€

Jokainen myy keskimäärin 12 tuotetta.

200€ BONUS

Kun myytte yhteensä 300 tuotetta tai enemmän, tarjoamme huikean 200 euron palkkion. Palkkio maksetaan, kun yhden myyntijakson aikana saavutetaan rajapyykki. Bonuksen voitte ansaita ryhmänä vaikka jokaisella myyntijaksolla.

VINKKI! Isot ja pienet ryhmät ovat saavuttaneet tämän bonustason. Isommilla ryhmillä myyntiä tulee määrällisesti luonnostaan paljon. Pienemmät ryhmätkin ovat ansainneet bonuksen myymällä varainhankinnan tuotteita lisäksi yrityksille ja yhteisöille. Liikelahjaksi tai henkilökunnan lahjaksi ostetaan helposti 50-200 tuotetta kerralla.

Varainhankinta tuotteet

Turvallisia ja terveellisiä tuotteita on ilo suositella! Terveelliset välipalat ja hammasystävälliset tikkarit sopivat niin isoille kuin pienillekin. Heijastavat tuotteet ovat tärkeitä varainhankinnan tuotteita, heijastava turvaliivi ja heijastava pipo on hyvä olla jokaisella liikkujalla pimeän aikaan. Tarjoamamme tuotteet ovat laadukkaita ja kestäviä.

Heijastavat

Heijastavat tuotteet myyvät syksyllä ja talvella todella hyvin: heijastavat pipot, hanskat, turvaliivit, heijastimet, jne.

Suomalainen Xylitol

UUTTA! Näissä herkullisissa tikkareissa on potkua: suomalaisen xylitolin lisäksi niissä on monia vitamiineja.

Välipalapatukat

Tarjoamme runsaan valikoiman terveellisiä välipalapatukoita. Näissä on runsaasti ravinteita!

LED-tuotteet

LED-tuotteet ovat energiatehokkaita ja näkyvät kauas. Valikoimassa pyöräilyyn ja telttailuunkin sopivia LED-valoja.

Kestävät arkituotteet

Kestävät valinnat kuuluvat jokaisen arkeen! Valikoimassamme on kestäviä juomapulloja, silikoni- ja teräspillejä.

Heijastavat huivit

Iloisen väriset tuubihuivit sopivat niin välikauteen ja kesään. Ne lämmittävät tai suojaavat auringolta.
Lasten hyväksi

Varainhankinnalla on merkitystä!
Ostamalla ja myymällä Turvatalkoot-tuotteita autat paikallista koululuokkaa, urheiluseuraa tai päiväkotia. Lapset pääsevät retkelle, kisamatkalle, leirikouluun tai teatteriin. He voivat hankkia vaikka harrastusvälineitä välitunneille tai rahoittaa kalliit kisa-asut.

Tiesitkö, että varainhankinnalla mahdollistetaan osallistuminen myös niille lapsille, joilla ei ehkä muuten olisi mahdollisuutta osallistua tai harrastaa?Kasper 10v.

Meidän fudisjoukkueelle kerätään varoja että me päästään pelireissuille, saadaan pelipaidat ja palloja. Äiti myy Turvatalkoot-tuotteita – minullakin on heijastava pipo ja hanskat.

Frida 12v.

Meidän luokka kerää rahaa luokkaretkeä varten. Järjestetään discoja ja myydään Turvatalkoot-tuotteita. Heijastin pipo on hyvä tuote, pian on tarvittava määrä kasassa!

Aaro 4v.

Meidän päiväkodissa järjestetään kaikille lapsille aina kivat juhlat keväisin johon tulee paljon esiintyjiä, esimerkiksi taikuri ja teatteriesitys. Vanhemmat auttavat keräämällä siihen rahaa.

Pssst...

KAUPANPÄÄLLISIÄ MYYJILLE

Kannustamme ostajia ja myyjiä osallistumaan varainhankintaanne tarjoamalla kiinnostavia kaupanpäällisiä. Mitä enemmän tilaat, sitä arvokkaamman tuotelahjan voit valita.

 • 5 TUOTETTA: heijastavat pehmot
 • 10 TUOTETTA: ekologiset salaatinottimet
 • 15 TUOTETTA: valkoinen bambukulho
 • 25 TUOTETTA: design ruukku puujaloilla

*1lahja/tilaaja. Usean tilaajan tilauksia ei voida yhdistää.ALOITA VARAINHANKINTA

TURVALLISUUS EDELLÄ

Varainhankinta turvallisten ja heijastavien tuotteiden avulla lisää myös liikenneturvallisuutta. Autoilijoille heijastimia käyttävä kulkija on suuri helpotus. Rakennamme yhdessä turvallisuutta.

HUOLI PIENEMMÄKSI

Jokainen vanhempi kantaa huolta pimeään aikaan lapsensa heijastimista. Kun tuotteet ovat kiinnostavia koko perheelle, ei asiasta tarvitse väitellä eteisessä. Heijastavat tuotteet ovat lisäturvana pienille sekä isommillekin.

KAIKKI MUKAAN

Varainhankinta mahdollistaa osallistumisen niillekin, joilla ei muuten olisi rahaa osallistua. Pieni talkooponnistus on koko tiimin asia. Kaikki mukaan pelireissuille ja retkille, tottakai!

TUOTTEET

Näitä arjen käyttötuotteita on kiva myydä. Joka kotiin ostetaan hanskoja, pipoja ja heijastinliivejä. Terveellisemmät välipalat maistuvat niin aikuisille kuin lapsillekin.

HYVÄ TUOTTO

Selkeä palkkiojärjestelmä innostaa myymään ja ryhmän tuottoa on helppo seurata. Ryhmänne saa 5€ huippupalkkion jokaisesta myydystä tuotepaketista.

200€ BONUS

Hyvästä myynnistä ryhmänne voi ansaita helposti €200 rahaa lisää! Jos mahdollista, toteuttakaa varainhankinta isompana ryhmänä, jolloin varainhankinnan bonus on myös helpompi saada.

JOKAISELLE JOTAKIN

Jokaiselle löytyy varmasti jotakin tuotevalikoimastamme – edulliseen hintaan. Varainhankinta on erinomainen tapa kerätä rahaa yhteisen päämäärän saavuttamiseksi.

HELPPO TUOTEJAKELU

Tuotteiden tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa! Pakkaamme tuotteet tilauksittain ja siksi tuotteiden edelleenjakelu on helppoa.  Ilmainen toimitus yli 20 tuotteen tilauksiin.

ONNISTUMME YHDESSÄ

Asiakaspalvelumme on saanut kiitosta myyneiltä joukkueilta. Palvelemme emaililla, chatilla ja puhelimitse, kun tarvitsen apua tai vinkkejä. Autamme teitä onnistumaan!

Toteuta onnistunut varainhankinta

Tiesitkö, että meillä myynnin voit aloittaa vaikka heti? Varainhankinta on mahdollista toteuttaa kokonaan verkossa.