VARAINHANKINNAN TIETOPAKETTI

Olemme koonneet yhteen kattavan tiivistelmän Turvatalkoot-varainhankinnan käytännöistä. Ota meihin yhteyttä, mikäli mieltäsi askarruttaa jokin asia, johon et tästä tietopaketista löydä vastausta.

ALOITTAMINEN

ASIAKKUUDEN ALOITTAMINEN
Tiimin yhteyshenkilö avaa ryhmälle asiakastilin. Asiakkuus on voimassa toistaiseksi. Samalla suosituskoodilla ryhmä voi kerätä varoja jatkossakin. Asiakkuuden avaaminen ei velvoita myymään eikä kampanja-aika tarvitse olla vielä tiedossa.

KAMPANJA-AIKA & AJANKOHTA
Lain mukaan varainhankinnan kampanjan on oltava määräaikainen. Ryhmä päättää kampanja-ajasta ja ilmoittaa sen Turvatalkoille (email/txt/tms).

KAMPANJAN PITUUS
Voit valita kampanjalle minkä tahansa keston. Kokemuksemme mukaan tehokkain on lyhyt kampanja ja suosittelemme 3 viikon kampanja-aikaa.

MYYNTIMATERIAALI
Kun varainhankinta on ajankohtainen, asiakas tilaa haluamansa määrän tuote-esitteitä.

MYYMINEN
Myynnin voitte aloittaa vaikka heti, kun olette saaneet suosittelukoodin. Myynnin apuna kannattaa käyttää verkkokauppaamme, näköisesitettä ja kuvapankkiamme. Verkoston tavoittamiseksi kannattaa hyödyntää koko verkostosi Facebookissa, Instagramissa, Whatsupissa, tekstiviesteillä ja puhelimella. Kasvotusten kohtaamisissa tuote-esite on tärkeä: harrastuksissa, työpaikoilla ja läheisten kanssa tavattaessa.

KAMPANJA-AJAN MUUTOS
Kampanja-ajankohdan voi vaihtaa tarvittaessa. Ilmoita muuttunut ajankohta Turvatalkoille.

KAMPANJASTA TIEDOTTAMINEN
Tiiminvetäjä tiedottaa myyjiä kampanjasta. Tärkeitä tiedotettavia ovat:

  • suosittelukoodi
  • kampanja-aika, erityisesti kampanjan päättymispäivä
  • painettujen esitteiden jakaminen
  • varainhankinnan eteneminen


KAMPANJAN AIKANA

ASIAKKUUS (TIIMISIVU)
Ryhmän vetäjä näkee reaaliaikaisesti koko ryhmänsä myynnin tiimisivuilla. Tiimisivulla voit seurata myyjien aktiivisuutta ja palkkionne kertymistä.

KUKA TALLENTAA TILAUKSET
Jokainen myyjä rekisteröityy ja tallentaa tilauksensa itse. Näin jokainen vastaa itse tilauksensa oikeellisuudesta. Tilauksia voi tallentaa myös loppukuluttaja itse ja silloin on tärkeää muistuttaa suosittelukoodin käytöstä.

TILAUSLOMAKKEEN TÄYTTÄMINEN
Myynnin kirjaaminen paperiselle tilauslomakkeelle helpottaa tilauksen näppäilyä järjestelmään. Täyttämällä myyntilomakkeen huolella myynnin aikana (väri, koko, printti, ym.), teet tilauksesi lopputallennuksen helpoksi.

TILAAMINEN
Tilauksia voi tallentaa koko kampanjan ajan verkkokaupassamme. Muistathan aina lisätä suosittelukoodin kassalla!

Kaupanpäälliset lähetetään automaattisesti, kun tilauksellasi on riittävästi tuotteita.

TILAUKSEN MAKSAMINEN
Jokainen tilaus maksetaan verkkokaupassa. Maksutavat ovat monipuoliset: verkkopankki, pankki- ja luottokortit, lasku ja osamaksu.

YKSI VAI USEAMPI TILAUS
Kyllä, voit tallentaa niin monta tilausta kuin haluat. Usein käykin niin, että ensimmäisen tilauksen tallennuksen jälkeen tulee vielä lisä- ja täydennystilauksia. Toimitamme tuotteet tilauksittain.

Huomioithan, että kaupanpäälliset ja toimitusmaksut ovat tilauskohtaisia. Tilauksia ei voida jälkikäteen yhdistellä kaupanpäällisten saamiseksi.

TILAUSTEN PAKKAAMINEN
Tuotteet pakataan tilauksittain. Lähetyslista ja palautuslomake ovat on toimituksen mukana. Tilaukset on helppo jakaa eteenpäin myyjille ja siitä edelleen omalle verkostolle. Jokainen myyjä voi tallentaa useampia tilauksia, jolloin toimitamme useamman pussin.
LOPUKSI

KAMPANJAN AKTIIVINEN PÄÄTTÄMINEN
Tiiminjohtaja ilmoittaa meille (email/txt/tms) kampanjan päättymisestä, kun kaikki tilaukset on tallennettu. Tämän jälkeen toimitamme yhteistoimituksenne ja suorittamme palkkionne.

TOIMITUKSET
Toimitamme päivittäin. Valitse kassalla postipaketti, kotipaketti tai yhteistoimitus. Postipaketti ja kotipaketti toimitetaan heti. Yhteistoimitus toimitetaan kampanjan päätyttyä tiiminjohtajalle.

Ilmaisen toimituksen raja on 150€.

PALKKION MAKSAMINEN
Palkkiot maksetaan maanantaisin. Maksun siirtymiseen voi varata yhden pankkipäivän. Palkkion maksu edellyttää kampanjan aktiivista päättämistä.

VAIHTO & PALAUTUS
Tuotteillamme on 30vrk vaihto- ja palautusoikeus. Toimituksen mukana on palautuslomake, jonka täyttämällä vaihto tai palautus onnistuvat helposti. Palautuskulu vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Yhteistoimituksessa vaihto/palautus hoidetaan tiiminjohtajan välityksellä. Yksi palautus/vaihtokierros on ilmainen.

VAIHTAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ
Täytä toimituksen mukana tullut lomake, kerro siinä vaihtotoiveesi, pakkaa tuote ja lomake pussiin sekä toimita lähimpään postiin tai yhteyshenkilölle (yhteistilaus).

PALAUTTAMINEN KÄYTÄNNÖSSÄ
Kaupan peruuntuessa ryhmä valitettavasti menettää ansaitsemansa korvauksen. Käsittelemme palautuksia päivittäin ja hyvitämme nopeasti. Hyvitämme palautuksen tilaajalle, hänen käyttämällään maksutavalla.

REKLAMAATIO
Toimitusvirheestä on ilmoitettava palautusajan (30vrk) puitteissa. Jos havaitset tuotevirheen palautusajan puitteissa, voit täyttää toimituksen mukana tulleen lomakkeen ja toimittaa tuote yhteyshenkilölle. Jos tuotevirhe tulee ilmi myöhemmin,ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja sovitaan asiasta.

YLEISTÄ & YRITYKSESTÄ

KUVAPANKKI
Olemme luoneet myyntisi tueksi kuvapankin. Voit vapaasti jakaa näitä kuvia esimerkiksi sosiaalisessa mediassa ja innostaa läheisesi mukaan varainhankintaan. Muista liittää linkki jokaiseen postaukseen!

KAUPANPÄÄLLISET
Tarjoamme kiinnostavia kaupanpäällisiä, joiden toivomme innostavan jokaista ryhmänne jäsentä panostamaan varainhankintaan. Kaupanpäälliset ovat tilauskohtaisia, tilauksia ei voida jälkikäteen yhdistellä.

200€ BONUS
Kun ryhmänne myy yli 300 tuotetta, saatte 200€ bonuksen.

RYHMÄN KOKO
Ryhmänne voi olla minkä tahansa kokoinen. Pienenkin ryhmän kannattaa kampanjoida, sillä tuotteemme myyvät todella helposti ja tuottoa kertyy hyvin.

EI MINIMYYNTIÄ
Meillä EI ole myyntiminimiä. Yli 150€ tuotteen toimitukset toimitetaan veloituksetta.

TUOTTEET

HINNAT & PALKKIOT
Tuotteiden hinnat vaihtelevat 15-40€ välillä. Ryhmä saa 5 euron huippupalkkion jokaisesta myymästään tuotepaketista. Tuottokin on helppo laskea!

LAATUTAKUU
Otamme vastuun kaikkien tuotteidemme laadusta. Jos et ole tyytyväinen johonkin tuotteeseemme, ota pikaisesti yhteyttä asiakaspalveluumme asian selvittämiseksi.

TURVALLISUUS
Tarjoamme myyntiin vain parasta mahdollista laatua. Heijastavissa tuotteissa on erittäin vahva heijastus ja käytetyt materiaalit ovat laadukkaita. Heijastavilla tuotteillamme ei ole vielä CE-merkintää.

TERVEELLISYYS
Pyrimme tarjoamaan terveellisempiä vaihtoehtoja mm. koko perheen välipaloihin ja herkkuihin. Kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia ja vegaaneja. Tutustumalla tuotetietoihin, saat lisätietoa kunkin tuotteet sisällöstä, allergeeneista ja ravintoarvoista.


NOPEA TOIMITUS

Lähetämme tilauksenne arkisin 24h kuluessa. Yhteistoimitus lähetetään 24h kuluessa vahvistuksesta.

VAIHTO- JA PALAUTUS-
OIKEUS

Tuotteillamme on 30vrk vaihto- ja palautusoikeus, poislukien elintarvikkeet.

ILMAISEN TOIMITUKSEN RAJA

Yli 150€ toimitukset toimitamme veloituksetta kotiovelle.