TURVATALKOOT

ONNISTUMME YHDESSÄ OY
Kaskenkatu 2, 20100 Turku (ei käyntiä)
info [a] turvatalkoot.fi
p. 044-4918701

Asiakaspalvelumme vastaa puhelimeen
MA-PE 9-16

Muina aikoina voit lähettää tekstiviestin, whatsapp-viestin, chat-viestin tai vaikka sähköpostiviestin. Vastaamme mahdollisimman pian!

MEIDÄT LÖYDÄT MYÖS:

Facebook
Instagram
Youtube


Vaikuttavaa varainhankintaa

Turvatalkoot-varainhankinta syntyi äitien innostuksesta ja halusta tarjota lapsille jotain vielä parempaa. Varainhankintaa oli tehty jo monin erilaisin keinoin lasten luokille ja joukkueille. Oli selvää, että varainhankinta on tärkeä osa harrastustoimintaa. Heräsi kuitenkin kysymyksiä. Kuinka varainhankintaa voidaan toteuttaa merkityksellisesti? Voisimmeko tarjota jotain turvallista ja terveellistä vaihteeksi?

Vahva tuki vapaaehtoistyöhön

Ymmärrämme, ettei varainhankinta ole kenenkään ydintoimi. Siitä huolimatta sitoutuneet vanhempaintoimikunnat, joukkueet ja päiväkodit toteuttavat jatkuvasti kampanjoita lasten hyväksi. Meille on tärkeää tehdä tämä työ teille mahdollisimman helpoksi ja innostavaksi:

  1. HELPPOUS: varainhankinta perustuu vapaaehtoisuuteen ja meille on tärkeää tarjota yksinkertainen, nopea ja vaivaton prosessi.
  2. KIINNOSTAVUUS: kaikille tuotteille löytyy paikka arjessa. Ne ovat paitsi tarpeellisia, myös hyödyllisiä.
  3. HYVÄ TUOTTO: olennaista on, että varainhankinta on tuottoisaa. Kaikilla ryhmillä on mahdollisuus huikeaan 100€ bonukseen!
  4. JOUSTAVUUS: monipuoliset maksutavat, toimitukset kotiovelle, paperiton myynti- ja tilaus sekä reaaliaikainen seuranta.

Varainhankintaa lasten hyväksi

Halusimme tarjota varainhankintaan tuotteita, jotka antavat lisäarvoa niin ostajalle kuin myyjällekin. Aloitimme heijastavista tuotteista 2019. Kun heijastavat tuotteet otettiin vastaan ilolla, uskalsimme pian laajentaa toimintaamme myös terveellisiin tuotteisiin ja kovaa kulutusta kestäviin käyttötavaroihin.

Kenelle varainhankintamme on tarkoitettu?

Varainhankintamme on suunnattu joukkueiden, luokkien, päiväkotien ja yhdistysten työkaluksi. Tuotteemme ovat valikoituneet erityisesti lapsiperheiden tarpeita ajatellen: turvallista ja terveellistä.

KOULULUOKAT

Lähestyykö luokkaretki? Tarvitaanko välitunnille uusia harrastusvälineitä? Tai pidetäänkö parkourpäivä?

JOUKKUEET

Tarvitsetteko helpotusta jäämaksuihin? Kisamatkoihin? Turnauksiin? Tai tilaatteko joukkuepaidat?

PÄIVÄKODIT

Tilataanko taikuri päiväkodille? Lähdetäänkö retkelle teatteriin? Tai junalla vaikka Korkeasaareen?