Riskien kartoitus

Riskien hallinta yrityksessä vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa

Riskien kartoitus pohjana turvallisuussuunnitelmalle

Kun ensimmäisen kerran tehdään yrityksen riskien arviointi, siihen kuluu aikaa ja kartoitus tehdään tarkasti. Mitään ei jätetä huomioimatta. Vasta, kun riskejä arvioidaan ja priorisoidaan, voidaan pienemmät riskit jättää vähemmälle huomiolle. Tarjoamme konsultointi apua riskien kartoitukseen sekä niiden arviointiin. Teemme tämän yhteistyössä yrityksesi kanssa.

Riskien hallinta yrityksessä on sitä tärkeämpi, mitä isompi yritys on. Mutta myös pienemmän yrityksen riskien hallintaa ei tule väheksyä. Siksi tarjoamme palveluja ensisijaisesti pk-yrityksille, mutta otamme kaikki yritykset huomioon. Useiden yritysten kohdalla riskien kartoituksesta sekä määrittelemisestä on apua. Niiden avulla pystytään varautumaan etukäteen ja riskejä pystytään pienentämään.

Toimipisteemme toinen sijainti on Helsinki ja täältä tavoitat parhaiten riskien hallinnan asiantuntijat. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja siitä, miten kartoitamme riskit yhdessä yrityksesi kanssa.

Riskien hallinta

Pyydä meiltä tarjous riskien kartoittamisesta

Riskien kartoitus tehdään yrityksesi toiminnan parantamiseksi

Sen lisäksi, että kartoitamme yrityksen riskejä, meihin otetaan myös yhteyttä silloin, jos on käynnistymässä jonkin iso projekti. Riskien hallinta projektissa on hiukan erilainen prosessi, mutta siinä on yhtä tärkeää selvittää kaikki mahdolliset riskit, jotka vaikuttavat projektin lopputuloksen, aikatauluviivästyksiin tai jopa projektin keskeyttämiseen. Näihin riskeihin suhtaudutaan usein liian välinpitämättömästi eikä niitä mietitä riittävän tarkasti. Siksi moni projekti epäonnistuu ja kulut kasvavat kohtuuttoman suureksi. Meidän avullamme myös projektin riskit voidaan kartoittaa luotettavasti.

Turvallisuuskonsultointi  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme tarjouspyyntöösi 48 tunnin sisällä

  Jos yritykselläsi on tarvetta riskien kartoitukseen, ota meihin yhteyttä. Me vastaamme sinulle nopeasti ja pyrimme järjestämään ensimmäisen tapaamisen mahdollisimman pian. Jos sinulla on jo nyt kysymyksiä, voit kirjata ne lomakkeelle, joten annamme siihen vastauksia. Ensimmäinen tapaaminen kanssamme on sinulle aina ilmainen. Silloin kerromme sinulle toimintatavoistamme ja voit tutustua meihin tarkemmin.

  Riskien hallinta

  Meidän avullamme saat yrityksesi riskit kartoitettua luotettavasti

  Konsulttimme ovat kokeneita ja he ovat toimineet eri yrityksissä riskien hallinnan tehtävissä useiden vuosien ajan. He lisäksi yhä edelleen kouluttautuvat säännöllisesti, joten heillä on myös aina ajantasaista tietoa.

  Tämän kokemuksen haluamme tarjota sinun käyttöösi, joten ota meihin yhteyttä ja katsomme, millaisen projektin suunnittelemme sinun tarpeisiisi. Meille maksat vain tehdystä työstä.

  Emme ole laatineen mitään pakettiratkaisuja riskien hallintaan. Meidän mielestämme se ei vastaa välttämättä jokaisen yrityksen tarpeita. Me kartoitamme sinun yrityksesi tarpeet ja sitä kautta etsimme ratkaisun, joka on juuri sinun yrityksellesi tarkoitettu. Vältämme sitä aina, että riskien hallintaan liittyisi liikaa yleistyksiä ja varsinaisia riskejä jäisi huomioitta.

  Riskien hallinta yrityksessä on tärkeä tehtävä ja se ei jää koskaan tähän yhteen kertaan. Riskit on kartoitettava aina toiminnan muuttuessa.

  Riskien hallinta
  Riskien hallinta
  Riskien hallinta

  Asiakkaiden palautteet

  Kokemuksia miten riskienhallintaprosessi toimii

  Yrityksemme tarvitsi riskien kartoituksen ja ensi alkuun tuntui, että emme tiedä aiheesta riittävästi. Otimme yhteyttä Turvatalkoisiin ja heiltä saimme konsultin nopeasti kertomaan miten he auttavat meitä. Heidän tarjouksensa tuli nopeasti, joten emme mekään aikailleet vaan projekti pääsi alkamaan viikon sisällä tarjouksen hyväksymisestä. Konsulttimme oli todella ammattimainen ja tiesi mitä teki.
  Elisa
  Riskien kartoitus
  Meillä on aina tehty riskien hallintaa omatoimisesti. Ja nytkin oli tarkoitus, mutta kun emme oikein saaneet hommaa lähtemään käyntiin, käännyimme tämän yrityksen puoleen. Saimme konsultin sparraamaan meitä ja häneltä saimme myös hyvin vinkkejä omaan prosessiimme. Hän ei todellakaan pihdannut tietoa vaan kertoi meille paljon tärkeitä asioita.
  Jarmo
  Riskienhallintaprosessi
  Meistä oli hienoa, että tämä yritys vastasi pyyntöömme niin nopeasti. Olemme suhteellisen pieni yritys ja meillä on melkoinen riskibisnes. Tarvitsimme todella apua riskien kartoittamisessa. Konsultti, joka meitä auttoi, oli todella ammattilainen. Hän osasi sparrata henkilökuntaamme osallistumaan kartoitukseen. Kaikki onnistui todella hyvin ja saimme riskit priorisoitua. Käytämme jatkossakin tätä yritystä.
  Aleksi
  Riskien kartoitus

  Riskien hallinta yrityksessä vaatii paljon tietämystä

  Ammattilaisemme auttavat riskien kartoittamisessa

  Kokenut ja koulutettu turvallisuuskonsultointi on apunasi silloin, jos omat tai yrityksesi henkilökunnan resurssit tai osaaminen ei riitä riskien kartoitukseen sekä niiden tarkkaan läpikäyntiin. Tarjoamme tämän palvelun vuosien kokemuksella.

  Konsulteiltamme löytyvät kaikki tarpeelliset sertifikaatit, mitä riskien hallinnassa tarvitaan. Lisäksi heidän kokemuksensa on todella huippuluokkaa Suomen tasolla. Työ tehdään aina luottamuksella sekä asiakkaan etua ajatellen.

  Riskien kartoitus kokeneen asiantuntijan avustamana etenee aikataulussa ja kaikki mahdolliset virhearvioinnit vältetään. Myöskin kaikki pienemmätkin riskit tulee listattua ja sen jälkeen ne priorisoidaan oikealla tavalla. Tämän on meidän osaamisalaamme ja haluamme olla sinun apunasi. Laita meille viestiä, me vastaamme sinulle nopeasti ja kuten sanottu, ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen. Teet päätöksen meidän konsultoinnistamme tarjouksen saatuasi.