Turvallisuus ja pelastussuunnitelma

Käytä suunnitelmien teossa ammattilaista

Turvallisuuspolitiikka tehdään yritykselle

Moni yritys laatii toimintaansa tukemaan turvallisuusohjeet. Näiden ohjeiden tarkoitus on vahinkojen ehkäiseminen sekä niiden suuruuden rajoittaminen. On paljon yrityksiä, jossa tämä on jokapäiväistä huolehtimista ja joissakin se ei ole niin keskeinen asia. Me kuitenkin autamme yrityksiä, jotka tarvitsevat turvallisuuspolitiikan tai -ohjeet.

Yrityksen turvallisuuspolitiikka on laaja kokonaisuus ja se kertoo koko yrityksen turvallisuuden linjauksen. Se koostetaan monesta osa-alueesta ja yrityksen koko vaikuttaa siihen, millaiseksi se loppujen lopuksi laaditaan. Konsulttimme ovat turvallisuuden ammattilaisia, joten heidän avullaan saat laadittua sekä politiikan kaikkein ylimmälle tasolle ja siitä tarkentaen ohjeistuksen.

Turvallisuusyksikkömme sijainti on Tampere. Toimisto on varsin keskeisellä paikalla ja me autamme yrityksiä ympäri Suomen. Ota meihin yhteyttä, niin me kerromme sinulle toiminnastamme tarkemmin.

Turvallisuus ja pelastussuunnitelma

Pyydä tarjous turvallisuusyksiköltämme

Turvallisuus ja pelastussuunnitelma on monelle yritykselle melkoinen ponnistus

Jos yrityksesi tarvitsee turvallisuusohjeet työpaikalla, voit kääntyä meidän puoleemme. Me autamme sinua ohjeistuksen laatimisessa. Jos yrityksesi omat resurssit eivät riitä sen tekemiseen tai tarvitset vain muuten kunnollista sparrausta, käänny meidän puoleemme. Meidän osaamisestamme on varmasti sinullekin hyötyä ja meiltä saat myös viimeisimmän tietämyksen siitä, miten ohjeistus pitää laatia sekä jalkauttaa työntekijöidesi tai omien asiakkaidesi tietoon. Me voimme myös tehdä jalkauttamisesta oman suunnitelman sekä hoitaa kouluttamisen. Tarjouspyyntö on hyvä tapa lähteä liikkeelle, joten ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella.

Turvallisuuskonsultointi  * Emme jaa tietojasi.

  Vastaamme sinulle 48 tunnin kuluessa

  Yrityksemme on tunnettu siitä, että emme anna asiakkaiden odottaa tarpeettomasti. Me otamme sinuun nopeasti yhteyttä ja haluamme sopia kanssasi ensimmäisen tapaamisen. Se on sinulle ilmainen eikä vielä sido sinua mihinkään. Silloin kerromme sinulle tarkemmin toimintatavoistamme ja teemme sinulle työn tekemisestä tarjouksen. Me kerromme mielellämme itsestämme lisää.

  Turvallisuus ja pelastussuunnitelma

  Laadukkaat turvallisuusprojektin ammattilaisten avulla

  Konsulttiemme yhteenlaskettu kokemus on todella huikea. He ovat ensin kouluttautuneet alalle ja sen jälkeen kukin heistä on työskennellyt useissa yrityksissä saaden hyvää kokemusta jaettavaksi omille asiakkaillemme.

  Kouluttautuminen ja uuden oppiminen on meille tärkeä voimavara. Siksi käymme turvallisuusalan kursseilla Suomessa ja ulkomailla. Me haluamme olla sinulle oikea valinta.

  Projektin koolla ei ole väliä vaan sillä, että me haluamme auttaa sinua ja yritystäsi saamaan turvallisuustavoitteet ensin kirjattua sekä sen jälkeen ohjeistus jalkautettua tuotantoon. Meillä on näihin useampia vaihtoehtoja ja voimme niistä valita sinulle sopivimman sekä toimivimman ratkaisun. Kokeneiden konsulttiemme kanssa voit keskustella luottamuksella.

  Turvallisuuspolitiikka on meidän alaamme ja me haluamme tarjota osaamisemme sinun käyttöösi. Ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaaminen, missä voit kertoa tarkemmin tarvitsemastasi konsultoinnista.

  Turvallisuus ja pelastussuunnitelma
  Turvallisuus ja pelastussuunnitelma
  Turvallisuus ja pelastussuunnitelma

  Asiakkaiden palautteet

  Kokemuksia, miten tehdä turvallisuusluokitus

  Me kamppailimme turvallisuussuunnitelman kanssa ja jäimme jotenkin junnaamaan paikoillemme. Otimme nopeasti yhteyttä tähän yritykseen ja tapaaminen järjestyikin vielä samalla viikolla. Konsultti, jonka tapasimme, oli uskomattoman osaava ja vastauksia kysymyksiimme tuli ihan siltä istumalta. Päätimme palkata konsultin puoleksi vuodeksi auttamaan turvallisuuteen liittyvien kysymysten kanssa. Se hinta on tienattu takaisin moneen kertaan.
  Juha
  Turvallisuussuunnitelma
  Teimme yritysoston ja tämä yritysryppäämme kasvoi hetkessä huomattavasti isommaksi. Jotenkin tuntui, että meillä oli jonkinlainen kaaos. Päätimme hakea apua Turvatalkoilta ennen kuin mitään odottamatonta tapahtuu. Saimme aivan mahtavan konsultin käyttöömme ja hän kykeni auttamaan meitä monissa kiperissä tilanteissa suunnitteluvaiheessa. Hän myös tuurasi turvallisuusjohtajaamme hänen pitkän sairaslomansa aikana.
  Saara ja Juhani
  Turvallisuussuunnitelma
  Meille turvallisuus ja pelastussuunnitelma on lakisääteinen. Meillä on sellainen jo ollutkin, mutta sen tekemisestä oli todella kauan. Huomasin, että matkan varrella laki on myös hiukan muuttunut ja päätin pyytää apua, että saamme tämän asian nopeasti ja ammattitaidolla kuntoon. Olen todella tyytyväinen konsultin palkkaamiseen ja siihen, miten intensiivisesti hän työn hoiti.
  Tauno
  Turvallisuus ja pelastussuunnitelma

  Turvallisuuspolitiikka ammattimaisten konsulttiemme tekemänä

  Meiltä saat korkeatasoista turvallisuuskonsultointia

  Yrityksemme tarjoama turvallisuuskonsultointi on maamme parhainta ja teemme tätä työtä suurella sydämellä. Emme koskaan jätä asiakasta pulaan vaan aina selvitämme kaikki ongelmat ja laadimme niihin ratkaisut.

  Konsulttimme ovat korkeasti koulutettuja ja heiltä löytyvät myös kaikki tarvittavat sertifikaatit. Meille annat oman yrityksesi työn hyviin ja osaaviin käsiin, siitä kertovat jo monet tyytyväiset asiakkaamme.

  Turvallisuus ja pelastussuunnitelma laaditaan juuri sinun yrityksesi toimintaa vastaavaksi. Olemme kokeneita sekä laatineet näitä suunnitelmia monelle eri toimialalle. Kokemusta on myös karttunut useista eri työtehtävistä eri yritysten parissa. Meille jokainen asiakas on yhtä arvokas yrityksen koosta riippumatta. Haluamme, että myös pienet yritykset ottavat meihin yhteyttä ja voimme olla suunnittelussa apuna. Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen.