Turvallisuusjohtaja

Meiltä saat konsultin avuksesi kiperässä tilanteessa

Tarvitsetko turvallisuusjohtajan? Konsultointipalvelu auttaa nopeasti

Monen yrityksen turvallisuusstrategia määrittelee, että tehtävien hoitamisessa tarvitaan turvallisuusjohtajaa tai -päällikköä. Rekrytointiprosessi voi viedä aikaa, joten meidän avullamme saat ammattilaisen hoitamaan turvallisuustehtäviä määräajaksi, olipa se sitten muutama kuukausi tai jopa vuosi. Voit tehdä rauhassa rekrytoinnin loppuun ja silti turvallisuustyöt yrityksessäsi jatkuvat katkeamatta.

Konsultointipalvelu on sinua varten, jos haluat apua esimerkiksi jonkin projektin ajaksi. Yrityksesi on laatimassa turvallisuussuunnitelmaa, kartoittamassa riskejä tai tarvitset apua muiden akuuttien tehtävien hoitamisessa. Saat meiltä käyttöösi ammattilaisen ja hän hoitaa tehtävää tarvitsemasi ajan. Tämän palvelun avulla selviät ikävistä tilanteista luontevasti ja yrityksesi toiminta voi jatkua luontevasti.

Toimistomme Helsinki ja Tampere ovat tarjoavat konsultit käyttöösi. Ota meihin yhteyttä, vaikka yrityksesi toimisi jollakin muulla paikkakunnalla. Haluamme tehdä kaikkemme liiketoimintasi hyväksi.

Turvallisuusjohtaja

Ota meihin yhteyttä oheisella lomakkeella

Onko tarpeesi saada turvallisuusjohtaja määräajaksi?

Yritysneuvonta, rutiinitehtävien hoitaminen tai projektissa toimiminen on konsulteillemme arkipäivää. Joskus saattaa eteen tulla tilanne, että yrityksesi tarvitsee turvallisuusalan apua nopealla aikataululla. Silloin on hyvä kääntyä puoleemme. Oheisella lomakkeella saat meihin nopeasti yhteyttä. Me vastaamme sinulle nopeasti ja sovimme tapaamisen tai puhelinneuvottelun nopealla aikataululla. Ensimmäinen tapaaminen on aina ilmainen ja vasta tarjouksen saatuasi päätät, otatko palvelumme käyttöösi. Sopimuksen hyväksymisen jälkeen saat tarvittavan resurssin nopeasti eikä yrityksesi tarvitse olla pitkiä aikoja ilman resurssia.

Turvallisuuskonsultointi  * Emme jaa tietojasi.

  Nopea vastaus 48 tunnin kuluessa

  Kun olemme saaneet lähettämäsi lomakkeen, otamme sinuun pian yhteyttä. Haluamme kuulla tarkemmin, millainen tilanne sinulla on ja millaiseen tehtävään tarvitset konsulttiamme. Tämän tarkemman neuvottelun jälkeen teemme sinulle tarjouksen ja sinun tehtäväksesi jää hyväksyä tai hylätä se. Kaikki konsulttimme ovat ammattitaitoisia ja hyvin koulutettuja, joten heiltä saat hyvän avun haluamaasi tehtävään.

  Turvallisuusjohtaja

  Konsultti on apunasi projektissa tai rutiinitehtävissä

  Konsulttimme ovat hankkineet kannuksensa opiskelemalla turvallisuusalaa sekä toimimalla eri toimialoilla yritysten palveluksessa. Näin he ovat saaneet kokemusta ja tämä kokemus on nyt mahdollista saada sinun yrityksesi käyttöön.

  Tiedämme, miten vaikeaa rekrytointi joskus on ja uuden henkilön palkkaaminen saattaa venyä pitkälle tulevaisuuteen. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuutta hoitaa rekrytointiprosessi rauhassa.

  Palkkaamalla meiltä konsultin avuksesi, pystyt rauhassa keskittymään rekrytointiin ja samalla yrityksesi turvallisuustehtävät hoituvat eteenpäin. Konsulttimme perehtyy luontevasti yrityksesi asioihin ja voi myös perehdyttää uuden työntekijän jatkamaan tehtävää. Toinen mahdollisuus on palkata konsultti jonkin tärkeän projektin ajaksi. Jos yrityksesi esimerkiksi kartoittaa riskejä, voi konsultista olla huomattava apu kartoituksessa sekä riskien arvioinnissa.

  Konsultointipalvelu on meidän ylpeyden aiheemme. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun ja monet heistä ovat tarvinneet palveluitamme myöhemminkin.

  Turvallisuusjohtaja
  Turvallisuusjohtaja
  Turvallisuusjohtaja

  Asiakkaiden palautteet

  Turvallisuuskonsultoinnin kokemuksia

  Olimme pahassa pulassa, kun vakituinen projektipäällikkömme päätti vaihtaa työpaikkaa juuri ennen riskien hallinnan projektin aloittamista. Pyysin apua Turvatalkoilta ja saimmekin apua todella nopeasti. Projektin alku ei viivästynyt kuin muutamalla päivällä ja aikataulu saatiin kirittyä kiinni kolmen ensimmäisen viikon aikana. Konsultti oli todella osaava.
  Riikka
  Riskien hallinnan projekti
  Emme tajunneetkaan, miten vaikea oli rekrytoida turvallisuuspäällikkö. Alku näytti hyvältä, mutta sitten prosessi alkoi pitkittyä. Melkoisessa paniikissa otin yhteyttä tähän yritykseen ja sain vastauksen vielä samana päivänä. Seuraavana päivänä oli jo ensimmäinen tapaaminen ja tarjous tuli tapaamispäivän päätteeksi. Sopimus tehtiin ja konsultti aloitti meillä rutiinitehtävien parissa viikon sisässä pyynnön lähettämisestä.
  Tomi K
  Turvallisuuspäällikön vuokraus
  Joskus tulee tilanteita, että tarvitaan pätevää turvallisuusjohtajaa määräajaksi ja me olemme jo käyttäneet tätä yritystä useamman kerran. Joka kerta konsultti on järjestynyt nopeasti ja työ, jonka olemme teettäneet, on hoidettu ammattimaisen tarkasti. Luotamme tähän yritykseen ja heidän tapaansa järjestää nopeasti tarvetta vastaavan konsultin.
  Seppo
  Turvallisuusjohtaja

  Konsultointipalvelu tarjoaa käyttöösi ammattilaiset

  Meiltä saat nopeasti turvallisuusalan taitajan

  Tiedämme hyvin, että turvallisuuskonsultointi on hoidettava kaikkien määräysten ja lakien mukaan. Ammattilaisemme ovat koulutettuja ja he ovat sertifioituneita tähän työhön.

  Pitkä kokemus sekä toimiminen monissa yrityksissä, on luonut hyvän pohjan henkilöstöllemme. He eivät epäröi tarttua tarjoamaasi työhön ja heillä on aina motivaatiota auttaa sinua kiperissä tilanteissa.

  Turvallisuusjohtaja tai -päällikkö voi työskennellä yrityksessäsi lyhyemmän tai pidemmän ajan. Voit käyttää palveluamme joko jonkin tietyn projektin ajan tai jokapäiväisten turvallisuustehtävien hoitamisessa. Konsultillamme on aina viimeisin tieto, miten asioita tulee hoitaa ja hän tuo myös yritykseesi vinkkejä sekä kehitysehdotuksia. Ammattilaisemme toimivat yrityksesi arvojen ja strategian mukaisesti, joten voit hyvillä mielillä palkata heidät.