Turvallisuuspalvelut

Tarjoamme palveluita riskienhallinnasta turvallisuusjohtajaan

Riskien hallinta

Riskien kartoitus

Järjestelmällinen riskien kartoitus sekä niiden arviointi ovat ensisijaisen tärkeää riskien hallinnassa. Kun riskit tunnistetaan ja niitä löydetään paljon, voidaan kehittämistoimenpiteet priorisoida ja laittaa asiat kuntoon siinä järjestyksessä kuin se on yrityksen toiminnan kannalta parasta. Me autamme yritystäsi riskien kartoittamisessa.

Turvallisuus ja pelastussuunnitelma

Turvallisuussuunnitelma on yrityksen kattavin suunnitelma

Hyvänä jatkona riskien arvioinnin jälkeen on laatia turvallisuus ja pelastussuunnitelma. Tähän suunnitelmaan kirjataan kaikki ne toimenpiteet, joilla tunnistettuja riskejä aiotaan hallita.

Riskien hallinta

Turvallisuusjohtaja

Jos yritykselläsi on akuutti tarve saada turvallisuusjohtaja tai -päällikkö, voit kääntyä meidän puoleemme ja voimme nopeasti ratkaista ongelmasi. Kokenut turvallisuuskonsulttimme on käytössäsi niin pitkään kuin tarvitset. Hän voi toimia yrityksessäsi joko jonkin projektin ajan tai tekemällä päivittäisiä rutiineja.

Ota meihin yhteyttä

Täytä oheinen lomake, saat vastauksen 48 tunnin kuluessa

Turvallisuuskonsultointi  * Emme jaa tietojasi.

  Asiakkaat ovat antaneet palautetta

  Tutustu asiakkaidemme palautteisiin

  Yrityksemme on suhteellisen pieni, mutta halusimme kartoittaa riskit ja tarvitsimme siihen ammattilaisten apua. Otimme yhteyttä Turvatalkoisiin ja ensimmäinen tapaaminen järjestyi nopeasti. Kerroimme tarpeemme ja saimme tarjouksen vielä samana päivänä. Pääsimme aloittamaan kartoituksen nopeasti ja meitä auttoi todellinen ammattilainen. Suosittelen tätä yritystä nopean palvelunsa ansioista.
  Mikael
  Riskien kartoitus
  Minulla on yksityinen päiväkoti ja sinne tarvittiin alkuvaiheessa turvallisuussuunnitelma. Koin, että joudun kuluttamaan omaa resurssiani sen tekemiseen aivan liikaa, joten käännyin Turvatalkoiden puoleen. Heiltä sainkin hyvin apua ja riskit oli nopeasti kartoitettu sekä suunnitelma valmis. Nyt sitä on jo kertaalleen päivitettykin.
  Jaana
  Turvallisuus- ja pelastussuunnitelma
  Yrityksemme turvallisuuspäällikkö menehtyi äkillisesti, joten meidän oli nopeasti saatava tilalle toinen henkilö. Työntekijän palkkaamisessa menee aina oma aikansa, joten kysyimme apua. Meille järjestyi konsultti viikossa ja saimme työt pyörimään käytännössä saman tien. Meillä oli hyvin aikaa etsiä uusi työntekijä ja konsultti vielä perehdytti uuden turvallisuuspäällikkömme työhön.
  Ari
  Turvallisuusjohtaja

  Sertifioidut ja koulutetut ammattilaisemme ovat sinua varten

  Turvallisuus- ja riskien hallinnan konsulteillamme on seuraavia sertifikaatteja