Turvatalkoot

Turvallisuusalan ammattilainen avuksesi, Turvatalkoot tarjoaa turvallisuusalan palveluita

Turvallisuuspalvelut ovat vankkaa osaamistamme ja näihin palveluihin liittyvät riskien hallinta, turvallisuus ja pelastussuunnitelman laatiminen sekä tarvittaessa voit palkata meiltä määräaikaiseksi konsultin hoitamaan turvallisuusjohtajan tai -päällikön tehtävää. Näitä tehtäviä olemme hoitaneet jo vuosien ajan. Meillä on yli 10 vuoden kokemus turvallisuusalasta tässä yrityksessä.

Yrityksemme alkutaival oli yhden miehen yritys, mutta alkoi maltillisesti kasvaa jo ensimmäisen vuoden aikana. Ensimmäisiä tehtävä oli erään yrityksen turvallisuusarviointi ja siltä pohjalta syntyi idea, että turvallisuusalan palveluille on kysyntää enemmänkin. Toimintamme alkoi Tampereelta, mutta suhteellisen nopeasti perustimme toisen toimiston Helsinkiin. Asiakkaita on meillä ollut ympäri eteläisintä Suomea sekä myös Keski-Suomessa. Konsultointia on käyty tekemässä myös Oulussa asti. Riskien hallinnan palvelut tulivat nopeasti mukaan palvelukonseptiimme ja yhä useammin meiltä kysyttiin määräaikaista turvallisuusjohtajaa.

Turvatalkoot

Täytä lomake ja kerro, miten voimme sinua auttaa

Ensimmäisessä ja ilmaisessa tapaamisessa kerromme sinulle tarkemmin yrityksestämme sekä siitä, miten voimme sinua auttaa

Tarvitsetko apua riskien kartoitukseen ja turvasuunnitelman tekemiseen vai haluatko konsultin hoitamaan määräaikaista tehtävää joko turvallisuusjohtajana tai jonkin turvallisuusprojektin vetäjänä? Näissä tehtävissä me autamme sinua ja yritystäsi.

Turvallisuuskonsultointi  * Emme jaa tietojasi.

  Konsulttiemme osaaminen on sinun parhaaksesi

  Riskianalyysi on tehtävänä monivaiheinen ja se vaatii kriittistä asioiden läpikäyntiä. Ei riitä, että käytetään valmiita pohjia, joihin annetaan ohjeet, vaan kaikki on tehtävä yrityksesi näkökulmasta. Monipuolinen konsulttiemme tausta tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada kattavan kartoituksen ja sen myötä myös riskien priorisoinnin. Tarjoamamme turvallisuuspalvelut ovat ammattimaista ja meidän tekemäämme työhön luotetaan. Konsulteiltamme löytyvät tarvittavat sertifikaatit ja heillä on myöskin alan koulutus. Pitkän kokemuksemme ansiosta tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen avun ja ajallaan valmistuvat projektit. Riskien hallintaan liittyvät projektit tehdään aina yhteistyössä henkilöstösi kanssa, joten siihen pitää varautua jo etukäteen resurssoinnilla. Voimme taata, että yhteistyö on saumatonta.

  Turvatalkoot

  Yrityksesi turvallisuus ja riskien hallinta uudelle tasolle

  Turvallisuusriskit puhuttavat monia ja siksi me haluamme olla sinun kumppanisi tekemässä sekä riskien hallinnan että yrityksesi turvallisuussuunnitelman ajan tasalle vastaamaan tämän päivän tarpeita. Tarjoamme palveluitamme myös sinulle, joka teet tehtävän ensimmäistä kertaa. Meiltä saat parhaimmat vinkit ja annamme käytännön kokemuksemme käyttöösi. Voit ottaa meihin yhteyttä luottamuksella ja yhteydenotto on myös tehty mahdollisimman helpoksi. Me haluamme käynnistää projektit mahdollisimman nopeasti, jotta sinun yrityksesi ei tarvitse odottaa resursseja liian kauan. Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää.

  Turvatalkoot
  Turvatalkoot
  Turvatalkoot

  Turvatalkoot tarjoaa onnistumisen avaimet turvallisuusprojektiin

  Henkilöstöllämme ovat seuraavat sertifikaatit